Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem metina, Freezy

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Podczas normalnej gry pojawia mi się dziwne zjawisko, albowiem podczas jakiejkolwiek akcji zdarza się co chwile dziwne zacięcia, freezuje ekran i musze czekać aż zacznie reagować (postać się zatrzymuje podczas takiej akcji), wszystko inne tak samo zaś jak gram z kimś i takie coś się wydarzy to po odblokowaniu ekranu on jest dalej obok mnie a znajduje się znacznie dalej (Inna lokalizacja, potwierdziłem to grając z bratem), nie wydaje mi się żeby to był problem z komputerem, sterowniki tak samo wszystkie zaktualizowane, wykorzystanie procesora, dysku oraz ramu nie wzrasta ani nic takiego się nie dzieje podczas występowania tego problemu, próbowałem uruchomić metina ze zgodnością z różnymi wersjami ale także nic nie pomaga. Dzieje się tak na każdym serwerze.

Załączam również specyfikację komputera:

Procesor: Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz
RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (Sprawdzane memtest'em, wszystko w porządku po 5 testach)
Płyta główna: MSI B85M-G43
Karta Graficzna: Radeon R7 370 Series
Dysk: TOSHIBA HDWD110
Zasilacz: Be quiet! Pure Power 10 600W

Internet jest podpięty portem Ethernet, 80 Mb/s więc lagi ze strony internetu wydają się mało prawdopodobne.

Jest jakikolwiek sposób na rozwiązanie tego problemu, spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? Na brata komputerze nic takiego się nie dzieje, mimo faktu, że jego komputer jest słabszy od mojego.

Z góry dziękuję za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...