Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Veyron2.eu Poszukuje BETA Testerów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7_LOGO.png

Cześć, poszukuj osób chętnych na zamknięte beta testy serwera Veyron2.

Jak niektórzy już wiedzą będzie to typ serwera PvP z domieszką easy i lekkiego medium. W zasadzie ciężko określić typ ^^

Osoby chętne zapraszam do zgłaszania się na testerów na naszym forum.

Więcej informacji znajdziecie na naszej stronie na facebook'u.

https://www.facebook.com/veyron2eu/

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

Zastanawia mnie tylko jedno. Dlaczego co drugi serwer jest "najlepszym serwerem w polsce? 

bez kitu. xD

szkoda, że pvp bo bym przetestowała. :/ 

z reguły jedna osoba w teamie sie nie sprawdza. ^^ Jest to niemożliwe do ogarnięcia przy większej liczbie graczy.

No chyba że celujesz w max 200

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
16 godzin temu, Aeqq10 napisał:

Witam pisze sie :> Kiedy odbeda sie ów testy i prosze o ip ts3

Zapraszam na forum, tam się wszystkiego dowiesz.

15 godzin temu, Evil Smile napisał:

Zastanawia mnie tylko jedno. Dlaczego co drugi serwer jest "najlepszym serwerem w polsce? 

bez kitu. xD

szkoda, że pvp bo bym przetestowała. :/ 

z reguły jedna osoba w teamie sie nie sprawdza. ^^ Jest to niemożliwe do ogarnięcia przy większej liczbie graczy.

No chyba że celujesz w max 200

Może dlatego że każdy ma swój gust? xD to by się zgadzało xD  

Dlaczego tak uważasz? Nawet jeśli będzie 500 graczy, to w czym problem żeby jedna osoba zarządzała serwerem? Jeśli chodzi Ci o cziterów to od wyłapywania ich też będą odpowiednie organy ^^ 

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano
14 minut temu, VioletMiszcz napisał:

Może dlatego że każdy ma swój gust? xD to by się zgadzało xD  

Dlaczego tak uważasz? Nawet jeśli będzie 500 graczy, to w czym problem żeby jedna osoba zarządzała serwerem? Jeśli chodzi Ci o cziterów to od wyłapywania ich też będą odpowiednie organy ^^ 

Gusty gustami, ale bez jaj, że co drugi jest najlepszy w polsce, w europie, na świecie, dopisywanie samemu sobie tego tytułu to troche średnio.

Bywałam na takich serwerach, gdzie zarządzała wszystkim jedna osoba, a od cheaterów były "odpowiednie organy", max miesiąc.

Mimo wszystko mam nadzieje, że tutaj ta reguła się nie potwierdzi.

Powodzenia.

Opublikowano
55 minut temu, Evil Smile napisał:

Gusty gustami, ale bez jaj, że co drugi jest najlepszy w polsce, w europie, na świecie, dopisywanie samemu sobie tego tytułu to troche średnio.

Bywałam na takich serwerach, gdzie zarządzała wszystkim jedna osoba, a od cheaterów były "odpowiednie organy", max miesiąc.

Mimo wszystko mam nadzieje, że tutaj ta reguła się nie potwierdzi.

Powodzenia.

Już nie masz się o co przypierdalać xD Masz takie dojrzałe hobby a sama brzmisz jak płaczek.

Opublikowano
6 godzin temu, NoName#2 napisał:

Już nie masz się o co przypierdalać xD Masz takie dojrzałe hobby a sama brzmisz jak płaczek.

Przypierdalać? Czy to jest przypierdalanie sie? xD I gdzie tu płacz? Masz najwyraźniej jakiś problem z interpretacją.

Wymienić Ci serwery, które poupadały z ręki jednego admina na serwerze? Wszystkie edycje alterii, jakieś canthisy, pełno ich było, ale tak, to ja jestem płaczkiem i sie przypierdalam. xD 

wróć do szkoły >.> 

Opublikowano
19 godzin temu, Evil Smile napisał:

Przypierdalać? Czy to jest przypierdalanie sie? xD I gdzie tu płacz? Masz najwyraźniej jakiś problem z interpretacją.

Wymienić Ci serwery, które poupadały z ręki jednego admina na serwerze? Wszystkie edycje alterii, jakieś canthisy, pełno ich było, ale tak, to ja jestem płaczkiem i sie przypierdalam. xD 

wróć do szkoły >.> 

Najwidoczniej tak jest skoro masz jakiś problem do mnie, że sam stawiam serwer a teraz będziesz mi tu robiła gówno burze bo ktoś ci zwrócił uwagę  xD opuść ten temat i idź dalej wkurwiać płaczków i stulejarzy xD 

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...