Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dodać bluetooth do Windows 7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktoś jakiś pomysł jak mogę dodać / zainstalować bluetooth na komputer win 7 64 bit? Od razu mówię że fsquirt nie działa, pobrałem Bluetooth Radar, nie chce się otworzyć, nieznany błąd i jest albo debuguj albo zamknij, pobrałem również sterownik z strony Lenovo (245mb) ale po jego włączeniu na lewym zdjęciu pisze (Błąd urządzenia lokalnego "Ten komputer") a po drugiej stronie (Niepołączony "niezdentyfikowany"), w opcjach panelu sterowania dodaj urządzenie nic nie wyskakuje, po zainstalowaniu tego sterownika był oczywiście restart ale nie widać ani na pasku zadań ani nigdzie. Ma ktoś jakiś pomysł?

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Tak wiem o tym

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sterownik do BT nie ma 300 MB, zidentyfikuj jaki posiadasz chip tego modułu BT, pobierz sterownik i dodaj przez menadżera urządzeń. Windows 7 posiada obsługę BT, ale nie będzie ona działać, jeśli system nie będzie komunikował się poprawnie z modułem.

76561198093115115.pngAddFriend.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak dodać bluetooth do Windows 7?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...