Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wszystkie jackpoty to scam?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegrałem już ponad 450$ na różnych jackpotach i jest to dla mnie dużo, za dużo. Na żadnym jackpocie nie wyszedłem nigdy na plus, próbowałem wielu stron i nigdy nie miałem tego szczęścia. Planuję zrobić swój własny jackpot, na którym będzie jak najmniejszy podstek, żeby tylko strona się utrzymała, ale jak to jest z wypromowaniem? Pełno osób nie promuje nowych ruletek, samemu nie wiem, czy dam radę. Prosiłem kilka osób z YT w cs, proponowałem jednak za mało niż ich oczekiwania i zdziwiło ich to, że nie chcę oszukiwać, bo przecież jak będzie tytuł filmu, że wygrał 50$ na 2% to będzie bardzo dobra reklama. Chciałbym znaleźć więcej osób, które mogło by mi jakoś w tym pomóc, nie chcę zarabiać na tej stronie, a uczciwie grać. Jeśli znajdą się osoby chętne do pomocy to mogę nawet resztę z zysku strony (20zl na msc utrzymanie) dać dla danej osoby, żeby tylko byli ludzie. Jak wy sobie z tym poradziliście? Myślicie, że to dobry pomysł coś takiego robić czy może dać sobie spokój z tym wszystkim?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...