Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor

maciek8898

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie odnośnie kupna monitora. Będzie on używany jako główny monitor (w tym przypadku głównie gry, czasem oglądanie filmów) lub jako dodatkowy (internet, oglądanie filmów). I tu jest pytanie czy za cenę ok. 300zł (max. 400zł) kupie coś lepszego od mojego obecnego monitora (podam go i specyfikacje kompa niżej), czy lepiej poczekać i trochę dozbierać/kupić jakiś jako dodatkowy monitor. Używane wchodzą w grę.

Obecny monitor: Samsung S22C300H

Procesor: I5-6400

Grafika: Radeon rx470 8gb

Ram: 8gb

Zasilacz: Antec vp500

Zastanawiam się nad kupnem tego:http://allegro.pl/monitor-samsung-s22c300b-uzywany-i7156134416.html#thumb/1, miałbym 2 takie same, a im niższa cena, tym dla mnie lepiej. :P

Opublikowano

Z używkami różnie bywa, często są to sprzęty poleasingowe, używane 24/7 w firmach, nie wiadomo na co trafisz. W takich przypadkach jedynie coś lokalnego, gdzie będziesz miał szansę obejrzeć działanie sprzętu przed zakupem. 

Jeśli masz możliwość dorzucenia 100 zł to ciekawą opcją będą monitory repacki, np. LG 23,8" 24MP60VQ-P

23,8 cala, ISP, odświeżane 75 Hz, 1920x1080 rozdzielczość, matowa matryca. Według mnie to najlepszy sprzęt w tej klasie cenowej i warto dozbierać do niego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...