Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer wybrać na globalu?

HanRayS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że żaden serwer prywatny z wilkiem nie spodobał mi się zamierzam zacząć nim grać na plu. Gdzie teraz najlepiej zacząć grać? Interesuje mnie stabilny rynek oraz duża ilość graczy. Chciałem grać na negrosie ale słyszałem, że ludzie uciekają z tego serwera.

Druga sprawa. Zamierzam używać m2bob jako sh i mobber hack. Jakie wartości ustawić by szansa na dostanie bana była jak najmniejsza? 

• Ups... zmienił(a) tytuł na Który serwer wybrać na globalu?
Opublikowano

Diumar, Tortuga ale nie polecam grac nielegalnie, szybko zostaniesz ukarany :)

Zycze wszystkim udanego Sylwestra, Szczesliwego Nowego Roku 2018, aby byl lepszy od aktualnego, 2017.

Opublikowano

Ja gram na negrosie serwer sie wyludnia z dnia na dzien ale GF dzis na forum metina napisał że planowana jest fuzja w 2018r. Więc zaczynaj gdzie chcesz jezeli pograsz dłużej to po jakims czasie bedzie ta fuzja i bedzie z kim grac. 

Co do grania na m2bobie, to nie zgodze się z osobą wyżej. cisne na darmowym m2bobie około roku mam dzieki niemu około 5 postaci powyzej 50lvl i kilka postaci powyzej 41lvl do ropienia ząbków na BO. co drugi trzeci dzien puszaczam takie postacie i ząbki dropią bez jakiego kolwiek bana :D

😅

Opublikowano

@HanRayS

Sh wgl nie używam a zasięg przy mobber hacku daje na maxa i jeszcze dla pewnosci zaznaczam opcje mob lock czy jakos tak ze stworki mam ciągle przy postaci :D

😅

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...