Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Tut] Funkcja Ghost Dzialająca Na Kazdym Easymetin2

wrobelptak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

New Linki do Metin2 Priv..

Działające linki na pierwszej stronie

Działające linki na pierwszej stronie

Skan potrzebny?? tam są tylko pliki textowe i archiwum root... ?? Chcecie do tego skana to pisac..

Zapewniam plik na 100% czysty..

MagoKing teraz sciągnij moje pliki nic ci sie nie powinno z plikami stac.. (dla bezpieczenstwa zrob kopie plikow root z swojego packa) jak wam dziala pisac posty...

@Edit.. Fajnie komus sie nudzilo i w kazdym moim poscie dal po -.. "zal" takich ludzi..

Opublikowano

Ale ze co?? ty chcesz exp bota do tego tak?

Ty chcesz exp bota na priva tak? (dobrze cie zrozumiałem??

Opublikowano

Ale hacki nie działają? Włączam hacka 5.0 daje 1 hit atak i mnie wywala ;/ a folder pack zamieniłem....

Opublikowano

2x UP- Żaden exp bot nie dziala na privach.! Ta funkcja to porostu ghost na privy.

UP- Nie wiem czy wiesz ze 1hit atak nie działa na pl-u tak jak speed atak.. Z funkcją ghost nie chodzi mi ze all hacki bedą dzialac tylko ze z funkcja ghost będą współpracować bo na Kamer Modzie polowa hackow się nie uruchamia z powodu blędow.

Niektórzy ściągali kamer moda i hacki z myslą ze będzie funkcja ghost + hack lecz im nie działało..

Z tego powodu przerobilem KamerModa ze nazwa procesu pozostaje metin2client.bin, a nie metin2mod.bin

(w większosci hackow nie mozna ustawic pod jaki proces ma dzialac hack)'

@Edit

2x Up moze temat cie zmylił "[Tut] Funkcja Ghost Dzialająca Na Kazdym Easymetin2" ale tu chodzi o to ze funkcja ghost dziala na Easy metin2, a nie na odwrót.

Opublikowano

Czyli mam metina uruchamiac przez Easymetin2 czy przez obejscie? Zebym mogl uzywac expbota.

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

marcin mam problem ;p niekiedy jak zbieram dropa swojego/czyjegos to mnie wywala albo jak włacze opcje AP to zrobie 1 krok i wywala wiesz ocb. ?

Opublikowano

Masz zalozone PT?

Masz 2 postacie na osobnych kontach. załuzmy ze drugą chcesz krasc.

Pierwszą postacią zaprosc do pt tą drugą postac na której chcesz krasc i wyloguj tą pierwszą..

Opublikowano

Ja mam powazniejszy problem teraz :|

Gdy chce uruchomic exp bota poprzez zalogowanie sie, to pisze mi "Bad Password". Macie jakies konta czy cos? Zebym mogl nadal uzywac expbota?

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...