Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafika

drakoxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z grafiką pobieram każdego klienta normalnie i wszystko działa normalnie logowanie i wybór postaci ale gdy już się załaduje i mam wejść do gry nagle ekran się zawiesza. Karty graficzne : Intel HD Graphics 5500, Nvidia GeForce 920M. Czytałem o tym już sporo i widziałem że dużo ludzi miało z tym problem przez tą kartę Intela 5500 być może mam ten sam problem ale gdzie i jak pobrać starszy sterownik ? I czy po zainstalowaniu starszego sterownika coś się zmieni czy inne gry nie zaczną działać gorzej? Proszę o pomoc jak to zrobić by znowu pograć w metina ;)

Opublikowano

Jeśli masz dedykowaną kartę graficzną (a masz) ta zintegrowana nie jest wykorzystywana, więc tłumaczenie, że to problem wywoływany przez integrę nie ma sensu.

W panelu nvidii sprawdź swoją aktualną wersję sterownika i wygoogluj starszą.

Czy coś się zmieni? Zależy od tego o jakiej grze mówisz i czy sterownik wraz z aktualizacją wniósł dla niej jakieś znaczące poprawki, generalnie nic działać "gorzej" nie powinno, ale warto zaznaczyć, że może.

74f31dbf1675f.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z grafika
Opublikowano

Cześć,zaktualizauj sterowniki intel hd graphics do 20.19.15.4835 lub z dnia 2017-10-16 masz je na stronie intela ,tylko przed instalacja usun stare.Bynajmniej mi to pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...