Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd CS:GO Changer

anonim1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczorajszego dnia, przy próbie odpalenia changera wyskakuje mi błąd, który w tłumaczeniu z języka rosyjskiego na angielski brzmi: problems loading the file.Error code: forbidden. Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu? 

Opublikowano

Jeżeli dobrze pamiętam jest to ten sam problem który miałem ja pewien czas temu w moim przypadku wystarczyło wyłączyć antywirusa , zaporę systemu windows i przeinstalować changera i wrzucić go na pendrive działa na windows 7 bo na każdym windowsie działa inaczej w takim sensie ,że inaczej się go odpala jesli posiadasz ten sam system co ja spróbuj zrobić to w ten sam sposób oraz wejdź w folder bin i odpal z tąd zaktualizowanego już wcześniej changera. Odpalasz plik o nazwie csc jako administrator przygotowujesz wszystko do odpalenia i gdy wyskoczy ci to ostatniej uż okienko do głównego odpalenia programu włączasz najpierw cs go wracasz na pulpit odpalasz wracasz po chwili do cs i działa tak jest przynajmniej w moim przypadku mam nadzieje ,że pomogłem pozdrawiam :)

18-witcher-638x200.png

POMOGŁEM? ZOSTAW +! DZIĘKI!

Opublikowano
Dnia 3.02.2018 o 00:09, liif napisał:

Jeżeli dobrze pamiętam jest to ten sam problem który miałem ja pewien czas temu w moim przypadku wystarczyło wyłączyć antywirusa , zaporę systemu windows i przeinstalować changera i wrzucić go na pendrive działa na windows 7 bo na każdym windowsie działa inaczej w takim sensie ,że inaczej się go odpala jesli posiadasz ten sam system co ja spróbuj zrobić to w ten sam sposób oraz wejdź w folder bin i odpal z tąd zaktualizowanego już wcześniej changera. Odpalasz plik o nazwie csc jako administrator przygotowujesz wszystko do odpalenia i gdy wyskoczy ci to ostatniej uż okienko do głównego odpalenia programu włączasz najpierw cs go wracasz na pulpit odpalasz wracasz po chwili do cs i działa tak jest przynajmniej w moim przypadku mam nadzieje ,że pomogłem pozdrawiam :)

Zrobiłem jak mówisz, mam windows'a 7, wyłączyłem zaporę, bo antywirka nie mam, wrzuciłem na pendrive, jednak na nim nie chcę się to zaktualizować, cały czas ten sam błąd wyskakuje :/ 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie radzę tego używać, za to jest vac. Byłem zdania, że nie ma za to żadnych konsekwencji a jednak dostałem bana. Ostrzegam jak coś. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...