Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL i M2BOB

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio dostałem natchnienia zęby wrócić na Metin2pl jednak jedyna rzecz która za tym przemawia to M2Bob.

Wiec kieruje pytanie do osób które korzystając z owego Bocika.

Chce lecieć full odpał na Main koncie czy administracja banuje na podstawie logów?

Czy jeżeli ustawie logout kiedy gm jest w pobliżu mogę dostać banicje czy oni musza udokumentować jakoś moje oszustwo?

Czy ustawienie wp na Mordu daje jakis opłacalny zarobek ? Nie wiem jak wygląda aktualny gameplay swoja przygodę zakończyłem na mapach 90lvl.

Jakieś porady jak dobrze wybić się na start ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

1. Nikt, kto byl w teamie metin2.pl nie odpowie Ci na to pytanie, a zwykli gracze nie maja pojecia, moga jedynie podejrzewac.

2. Teoretycznie musi.

3. zalezy czy 7p, czy pieklo.

Zycze wszystkim udanego Sylwestra, Szczesliwego Nowego Roku 2018, aby byl lepszy od aktualnego, 2017.

Opublikowano

Chce lecieć full odpał na Main koncie czy administracja banuje na podstawie logów? - przez logi ne banują - jedynie jak ktoś cie namierzy to może na każdym kanae od 1 do 6 postawić postacie i czekać jak ty ustawisz sobie zmiane kanału gdy gracz... ale też zauważyłem że nie którzy konfidenci sami używają M2Bob do kablowania bo jak nie uda im się nicku zobaczyć to w logach M2Bob piszę jaki nick...

Czy jeżeli ustawie logout kiedy gm jest w pobliżu mogę dostać banicje czy oni musza udokumentować jakoś moje oszustwo? Jak podleci do ciebie GM a ty logniesz to masz na 100% bana - odkąd zrobili nowy efekt pelerynek od razu to widać kto boci

Czy ustawienie wp na Mordu daje jakis opłacalny zarobek ? Nie wiem jak wygląda aktualny gameplay swoja przygodę zakończyłem na mapach 90lvl. - wspomaganie na metkach napewno ci pomoże ae napewno nie zostawianie samego bota na metkach, no chyba że połowe funkcji wyłączysz

Jakieś porady jak dobrze wybić się na start ?

Przy tych dodatkach jak nowe bronie i miksury z exp jesteś w stanie w 1 dzień wbić 40 lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...