Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] NosMagic - private server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaprosić wszystkich na prywatny serwer NosMagic

- Strona serwera: NosMagic.tk

- Link do serwera discord oraz ip teamspeak'a serwerowego znajdziecie na stronie.

Jesli macie jakiekolwiek pytania piszcie w grze mam nick Alane

22222.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, KlauS. napisał:

Co takiego można robić na tym serwerze? Jaki jest cel gry? Czym zajmują się gracze, którzy osiągnęli maksymalny level?

Aktualnie maksymalny lvl to 99 i 50 h lvl, gracze ktorzy osiagneli juz minimum 30h lvl zazwyczaj przesiaduja na arenie/glacy. 

Za okolo 2 tyg (termin moze sie zmienic) ma byc aktualizacja wprowadzajaca 255 lvl jako maksymalny.

Jesli ktos ma jakies pytania/problemy lub szuka famki pisac pw - Alane

/EDIT: Małe screeny z eventu jesli ktos chcialby zobaczyc ile osob gra, lecz to i tak nie sa wszyscy !

Spoiler

20180127-4-GalaxyCat.jpg20180127-7-GalaxyCat (1).jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera. Powodów jest mnóstwo i ciężko jest je wszystkie zliczyć, a niektóre z nich to:

-do 90 nie masz nic do roboty poza mozolnym expem. Samemu wbić ten poziom, który jest niezbędny do wbijania Hlvla jest strasznie ciężko i marnuje sie przy tym ogrom czasu

-Lagi 

-Kanałów jest 8, wszystkie prawie puste oprócz głównego pierwszego, który co godzine jest restartowany bez zapowiedzi

-Expienie av od 1lvla do 50 wygląda tak, że sie expi na dwóch mapach bo nie ma aktu 6.2

-Masa gmów w nosville, którzy afczą i ciężko otrzymać od nich jakąkolwiek pomoc

-Wbijesz max lvl i jedyne co możesz robić to dalej siedzieć godzinami na a6, żeby mieć wysoką repe

-Glaca ma taką samą frekwencje co Seil Lusha

-Pvp na arenie tylko pomiędzy famowiczami, ponieważ frekwencja jest podobna do tej na glacy

-Dropienie piórek na rajdzie cuby to fajny pomysl, ale tracenie kilku godzin czasu, żeby wydropić kilka tysięcy piórek, żeby ulepszyc sp od +14 do +15 to troche przesada.  

Opublikowano
28 minut temu, KocurNaSterydach napisał:

Nie polecam serwera. Powodów jest mnóstwo i ciężko jest je wszystkie zliczyć, a niektóre z nich to:

-do 90 nie masz nic do roboty poza mozolnym expem. Samemu wbić ten poziom, który jest niezbędny do wbijania Hlvla jest strasznie ciężko i marnuje sie przy tym ogrom czasu

-Lagi 

-Kanałów jest 8, wszystkie prawie puste oprócz głównego pierwszego, który co godzine jest restartowany bez zapowiedzi

-Expienie av od 1lvla do 50 wygląda tak, że sie expi na dwóch mapach bo nie ma aktu 6.2

-Masa gmów w nosville, którzy afczą i ciężko otrzymać od nich jakąkolwiek pomoc

-Wbijesz max lvl i jedyne co możesz robić to dalej siedzieć godzinami na a6, żeby mieć wysoką repe

-Glaca ma taką samą frekwencje co Seil Lusha

-Pvp na arenie tylko pomiędzy famowiczami, ponieważ frekwencja jest podobna do tej na glacy

-Dropienie piórek na rajdzie cuby to fajny pomysl, ale tracenie kilku godzin czasu, żeby wydropić kilka tysięcy piórek, żeby ulepszyc sp od +14 do +15 to troche przesada.  

A czy na jakims serwerze jest do robienia cos do 90 lvl'a? Wbic poziom jest akurat latwo bo zajmuje to 2h.

Lagi? Tak lagi sa, maszyna bedzie zmieniana przy aktualizacji z 255 lvl'em, serwer jest ciagle atakowany jakbys nie wiedzial, przez dawna ekipe,

Kanaly 2-8 sluza tylko do expa i rajdow jesli ktos chce swoja ekipa chodzic. A ch1 nie jest restartowany co godzine, tylko wtedy gdy obciazenie maszyny wynosi 90 % i to jest autorestart.

Expienie H-lvl'a jest bardzo proste, akt 6.2 bedzie wprowadzony do aktualizacji z 255 lvl'em.

GM nie zawsze ci odpisze, od tego sa Game-Supporterzy.

Wbiles juz max lvl ze tak mowisz? Watpie.

Na glacy jest duzo osob, tylko nie w tych godzinach... Kazdy ma prace/szkole itd..

Na arenie nikt prawie nie siedzi, tylko gdy chca sie pobic, od tego jest glaca.

Piorka mozesz dropic na specjalnej mapie do tego przeznaczonej lub na Cubie jak wolisz ;) I na ulepszenie od 14 do 15 az tak duzo nie potrzeba, wszystko zalezy od farta.

Opublikowano
23 godziny temu, Alane123 napisał:

A czy na jakims serwerze jest do robienia cos do 90 lvl'a? Wbic poziom jest akurat latwo bo zajmuje to 2h.

Lagi? Tak lagi sa, maszyna bedzie zmieniana przy aktualizacji z 255 lvl'em, serwer jest ciagle atakowany jakbys nie wiedzial, przez dawna ekipe,

Kanaly 2-8 sluza tylko do expa i rajdow jesli ktos chce swoja ekipa chodzic. A ch1 nie jest restartowany co godzine, tylko wtedy gdy obciazenie maszyny wynosi 90 % i to jest autorestart.

Expienie H-lvl'a jest bardzo proste, akt 6.2 bedzie wprowadzony do aktualizacji z 255 lvl'em.

GM nie zawsze ci odpisze, od tego sa Game-Supporterzy.

Wbiles juz max lvl ze tak mowisz? Watpie.

Na glacy jest duzo osob, tylko nie w tych godzinach... Kazdy ma prace/szkole itd..

Na arenie nikt prawie nie siedzi, tylko gdy chca sie pobic, od tego jest glaca.

Piorka mozesz dropic na specjalnej mapie do tego przeznaczonej lub na Cubie jak wolisz ;) I na ulepszenie od 14 do 15 az tak duzo nie potrzeba, wszystko zalezy od farta.

No czy tak łatwo to bym nie powiedzial, bo jednak trzeba trochę nafarmić golda, żeby ogarnąć sobie sp i eq

+

Strasznie częste te autorestarty

No jest bardzo proste, tylko szkoda, że ciągle na tych samych mobach. Cieakwe co da ten 255lvl... Nowe eq? Resy? Czy jeszcze coś innego

No chyba, że tak.

Nie muszę wbijać skoro kilka leveli wcześniej jest to samo co na tych max lvlu... Jaka różnica czy robię na 15 kont z lvl np 25 a 50. Różnica jest jedynie taka, że na 45 jest eq... 

Na glacy jest dużo osób jak jest jakiś event jak ss wyżej. Tak to nikt nie wchodzi tymbardziej, że nie da się wejść do własnej cytadeli, a wchodząc na nieznaną krainę ma się zgona ze startu. Nie wspomnę o zdejmowaniu karty SP po byciu foką i zostawaniu skilli SP bedąc na normie po zgonie.

Up.

Specjalna mapa przeznaczona do dropu piórek? A to możesz powiedzieć gdzie, bo chyba jestem niedoinformowany. Oj jednak na +15 trzeba machnąć ~30 prób czasem nawet 50 a 30 prób to 2.1k piórek :P

Opublikowano
1 godzinę temu, KocurNaSterydach napisał:

Specjalna mapa przeznaczona do dropu piórek? A to możesz powiedzieć gdzie, bo chyba jestem niedoinformowany. Oj jednak na +15 trzeba machnąć ~30 prób czasem nawet 50 a 30 prób to 2.1k piórek :P

Statek, masz teleport exp map 70+ i piorka. Restartow az tak duzo nie ma zazwyczaj 1 na 6 godzin.

Opublikowano
6 godzin temu, Alane123 napisał:

Statek, masz teleport exp map 70+ i piorka. Restartow az tak duzo nie ma zazwyczaj 1 na 6 godzin.

Aa tamta mapa xD. Jak expiłem tam nupy do 90, żeby potem av wbijać to nawet tego nie odczułem, że lecą xD

Opublikowano
19 minut temu, dawids117 napisał:

Witam mam taki problem iż gdy pobrałem z strony nosmagica wyświetla mi sie że   ze na moim komputerze nie znaleziono ewdl.ews

wrzuć do folderu z grą

Opublikowano
Dnia 1.02.2018 o 18:13, KocurNaSterydach napisał:

Cs-skok

Arcymag- tu chyba nie trzeba mówić co bo jest to oczywise

Prorok- combo jest zlagowane

Zwiad- niewida sokół

Co do arcymaga to mi wszystkie skille dzialaja wiec nie wiem o czym mowa, a reszta nie wiadomo kiedy bedzie naprawiona, narazie zabezpieczaja serwer przed pakietami

10 godzin temu, dawids117 napisał:

Witam mam taki problem iż gdy pobrałem z strony nosmagica wyświetla mi sie że   ze na moim komputerze nie znaleziono ewdl.ews

Wrzuć clienta do folderu z grą i powinno działać, jeśli nie to zaaktualizuj nostale.

Opublikowano
3 godziny temu, Menober napisał:

Troche padł ;P Szkoda

Nie padl :)

Aktualizacja do godziny 18:00

Event o 20:30 ch1 nosville spawn.

Jesli chcecie byc na bieżąco zapraszam na discord'a - https://discord.gg/BFVtbHJ

EDIT: Aktualizacja sie przedluzyla, nie ma narazie daty zakonczenia, lecz dlugo nie potrwa.

Opublikowano
18 godzin temu, MrCCape napisał:

server nadal działa? bo jakoś strona nie działa?

Działa, nowa strona i nowy client:

http://5.1.81.63/

Dla nie poinformowanych był reset servera, wszystkie konta, postaci itd zostały usunięte.

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora :>

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] NosMagic - private server
  • Synek zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...