Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xab Launcher + Angel Bot 2.6

Shizzka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem z tym botem , zainstalowalem metka , spachowalem , wgralem em najnowsze , wgrałem xAB fb launcher <do folderu z metkiem> , do tego wrzucilem tam , xLoader 2.6 i Angelbot 2.6.DLL i teraz włączam metka poprzez xAb launcher wpisuje haslo , wyswietla mi sie jakis bląd cos tam DLL klikam OK wpisuje passy loguje sie staje nad wodą ale wogule nie wyskakuje to okienko z FB . Z góry dzięki za odp

@Moze trzeba zmienic rozdzielczosc ?

Opublikowano

Ok , wiec : Das metin2 Fenster wurde gewahlt und die DLL wird nach drucken von OK geladen , poczym kilkam OK wchodze w okienko z metkiem i ni huhu ;p

Opublikowano

Spróbuj uruchomić go w oknie, 800x600. Upewnij się, ze masz zainstalowanego Frameworka (tylko jedną wersję! Najnowszą!)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Podajcie wszyscy swoje konfiguracje wg wzoru:

• Jaki jest Twój system (dokładnie, razem z bitowością 32 albo 64 i service packiem)

• Jakie i ile masz zainstalowanych frameworków

• Jaką masz zainstalowaną javę

• Kiedy wyszła instalka Twojego metina (rok)

• Czy metin jest najaktualniejszy

• Czy był instalowany patch do em2

Opublikowano

• Jaki jest Twój system (dokładnie, razem z bitowością 32 albo 64 i service packiem)-Win XP professional wersja 2002 SP 3

• Jakie i ile masz zainstalowanych frameworków -jeden 4.0

• Jaką masz zainstalowaną javę -Tej co obsługuje czaterie nie mam , mam Marcomedia Flash player z gry.pl bodajze :D

• Kiedy wyszła instalka Twojego metina (rok)-2010-03-18

• Czy metin jest najaktualniejszy -jak najbardziej

• Czy był instalowany patch do em2 -tak

Opublikowano

• Jaki jest Twój system (dokładnie, razem z bitowością 32 albo 64 i service packiem)-Win XP professional wersja 2002 SP 3

• Jakie i ile masz zainstalowanych frameworków -jeden 4.0

• Jaką masz zainstalowaną javę -Tej co obsługuje czaterie nie mam , mam Marcomedia Flash player z gry.pl bodajze :D

• Kiedy wyszła instalka Twojego metina (rok)-2010-03-18

• Czy metin jest najaktualniejszy -jak najbardziej

• Czy był instalowany patch do em2 -tak

Zaktualizuj grę do patcha 2.2 (tego do EM2) - to ważne.

Zainstaluj javę, to też ważne :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem ten sam problem, ale sie juz go pozbylem. Zainstaluj sobie Frameworka 3.5, a nie 4.0 :) Mam nadzieje ze pomoglem :P

ale trzeba najnowszy :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie mam rzadnego Frameworka 3.5 ani 4.0 i mi działa . Uruchamimam plik Xloader v.2.6 :wyskakuje komunikat Aktiviare das gewunschte Metin2 Fenster! Zostawiam je , włączam Metka .Gdy juz jestem nad wodą klikam ok . Poczym wyskakuje kolejna ikonka (nie chce mi się jej przepisywac xD) .Klikam OK I mamy działajace FB!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...