Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] MDropp - plugin na drop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, AdamKacper napisał:

@TheMajster

"Nie jest potrzebne do działania ;)" - Mózg też nie jest potrzebny do działania, ty to udowodniłeś, więc możesz go już wyrzucić. Tym razem pożyczyłeś Command od mikigala, a nie ukradłeś od kopary(myhardów) robisz postępy. "Jesteś nikim na tym forum a próbujesz być kims" - To najśmieszniejsze, bo sam oszukiwałeś osoby sprzedając pluginy na jakieś śmieszne ceny typu 20/30zł. 
"private static Main plg" - Piękne, typowy polski plugin i jeszcze ta nazwa zmiennej "plg" no, ale tak to twój kod i to ty musisz się w nim połapać. 

haha, nie ma to jak założyc nowe konto 'ˈyøøniks" i hejtowac..

"private static Main plg" - skrócenie od "plugin" nazewnictwo jest dla programisty, aby mógł sie odnaleźć w swoim kodzie. 

" Mózg też nie jest potrzebny do działania, ty to udowodniłeś, więc możesz go już wyrzucić. " hahaha, podbudowałeś sobie swoje ego ? Pisz dalej wbijaj mi, bo w internecie tak pewnie tylko robisz ;) 

""Jesteś nikim na tym forum a próbujesz być kims" co ma ta wypowiedz do twojego komentarza ?  (To najśmieszniejsze, bo sam oszukiwałeś osoby sprzedając pluginy na jakieś śmieszne ceny typu 20/30zł. )

A ty kolego ujawnij sie a nie zakładasz specjalnie nowe konto, żeby zhejtować :) Dojrzale :)

Zapraszam dalej do hejtowania.

Opublikowano

pierdole, jebane gowno, pisalem odpowiedz z 10 minut i nagle mi sie otworzylo jakies jebane gamehag.pl tfu tfu tfu, a odpowiedzi nie ma.

co do tego 'multi konta' - nie wiem, jakis admin czy cos moze sprawdzic ip, godziny logowan itd. wisi mi to, to nie moje konto, ale jedyne co ci przyszlo do glowy to to ,ze to oczywiscie ja, widac jak zruchany masz łeb

więc w skrócie do reszty: wrzucasz jakies gowno na forum i githuba, oceniam ci twoj jebany gowniany kod, a ty zamiast przyjac na klate to ze jestes troglodytą i piszesz tak jakbys pisal w notatniku zamiast w jakims IDE, masz intellij, i nawet plugin do tego jakim jest minecraft development, ale chuj. Wrzucasz jakis shitcode, i oczekujesz ,że ludzie bedą pisać 'o jaki zajebisty code, bardzo czysty, przejrzysty' - nie kurwa, onenable i ondisable dziedziczysz wiec @Override, do tego masz opcje w intellij 'Reformat code' poprawnienie kodu potrwalo by pewnie jakies 15 sekund, a wszystko bys mial o wiele lepiej ulozone itd.

Raz zmienne finalne, raz nie.

W sumie to nie ma to nic do oceniania :c

Same obiekty (nic do oceniania), zajebane command no i gowniane main

Wrzucasz tak gowniany kod i oczekujesz pochwał?

Byl tutaj gdzies jakis drop od (jakiegos)dobrego programisty i pamietam, kod byl w uj dobry, ale twoj z porównaniem do tamtego to gówno

8 godzin temu, TheMajster napisał:

haha, nie ma to jak założyc nowe konto 'ˈyøøniks" i hejtowac..

"private static Main plg" - skrócenie od "plugin" nazewnictwo jest dla programisty, aby mógł sie odnaleźć w swoim kodzie. 

" Mózg też nie jest potrzebny do działania, ty to udowodniłeś, więc możesz go już wyrzucić. " hahaha, podbudowałeś sobie swoje ego ? Pisz dalej wbijaj mi, bo w internecie tak pewnie tylko robisz ;) 

""Jesteś nikim na tym forum a próbujesz być kims" co ma ta wypowiedz do twojego komentarza ?  (To najśmieszniejsze, bo sam oszukiwałeś osoby sprzedając pluginy na jakieś śmieszne ceny typu 20/30zł. )

A ty kolego ujawnij sie a nie zakładasz specjalnie nowe konto, żeby zhejtować :) Dojrzale :)

Zapraszam dalej do hejtowania.

Cytat

"Jesteś nikim na tym forum a próbujesz być kims" - To najśmieszniejsze, bo sam oszukiwałeś osoby sprzedając pluginy na jakieś śmieszne ceny typu 20/30zł. 

ja nie wiem o co chodzi nawet, wiec to nie ja :)

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
5 godzin temu, ˈyøøniks napisał:

pierdole, jebane gowno, pisalem odpowiedz z 10 minut i nagle mi sie otworzylo jakies jebane gamehag.pl tfu tfu tfu, a odpowiedzi nie ma.

co do tego 'multi konta' - nie wiem, jakis admin czy cos moze sprawdzic ip, godziny logowan itd. wisi mi to, to nie moje konto, ale jedyne co ci przyszlo do glowy to to ,ze to oczywiscie ja, widac jak zruchany masz łeb

więc w skrócie do reszty: wrzucasz jakies gowno na forum i githuba, oceniam ci twoj jebany gowniany kod, a ty zamiast przyjac na klate to ze jestes troglodytą i piszesz tak jakbys pisal w notatniku zamiast w jakims IDE, masz intellij, i nawet plugin do tego jakim jest minecraft development, ale chuj. Wrzucasz jakis shitcode, i oczekujesz ,że ludzie bedą pisać 'o jaki zajebisty code, bardzo czysty, przejrzysty' - nie kurwa, onenable i ondisable dziedziczysz wiec @Override, do tego masz opcje w intellij 'Reformat code' poprawnienie kodu potrwalo by pewnie jakies 15 sekund, a wszystko bys mial o wiele lepiej ulozone itd.

Raz zmienne finalne, raz nie.

W sumie to nie ma to nic do oceniania :c

Same obiekty (nic do oceniania), zajebane command no i gowniane main

Wrzucasz tak gowniany kod i oczekujesz pochwał?

Byl tutaj gdzies jakis drop od (jakiegos)dobrego programisty i pamietam, kod byl w uj dobry, ale twoj z porównaniem do tamtego to gówno

ja nie wiem o co chodzi nawet, wiec to nie ja :)

co za problem na 2 koncie wejść z innego ip ? 

hahaha, gówno kod jest lepszy niż wszystkie twoje projekty łącznie.

Myślisz że użyjesz określenia "troglodyta" i zmienie zdanie o tobie?  wpisałeś pewnie w google mądre określena i wybrałeś jedno określenie. 

Czy ja oczekuje pozytywnych opinii? sam zaprosiłem do hejtowania, żeby powyzywac takich ułomów jak ty :)

Wiem, że onenable i ondisable dziedziczę z JavaPlugin, ale kurwa zrozum, że @Override nie jest potrzebny w tym przypadku do działania tego....

Dziecinko i zmieniasz temat, w pierwszym poście wypisałeś błędy i dalej jakiejś sensownej odpowiedzi nie dostałem ;* 

Po co mam robić reformat code, jak kod ma być dla osoby która go pisze, takie trudne do zrozumienia? 

Hejt hejtem, pochwal sie czymś swoim, a nie nie zrobisz tego, bo tylko pierdolić potrafisz ;)

PS. nie wstawiaj przecinków tam gdzie ich być nie powinno ;)

Pare odniośników. Nie ma to jak być polecanym przez jordiego, który po moich screenach przestał wchodzic na forum. 

Nie ma to jak dodawać projekt i nawet go nie wrzucić..

Albo te twoje pisane plkuginy... PS. nie wykonaleś mojego wyzwania.

Albo, tutaj nawet bez hejtu byś nic nie wrzucił ale hejt to dobra wymówka

Opublikowano
1 minutę temu, TheMajster napisał:

hahaha, gówno kod jest lepszy niż wszystkie twoje projekty łącznie.

Myślisz że użyjesz określenia "troglodyta" i zmienie zdanie o tobie?  wpisałeś pewnie w google mądre określena i wybrałeś jedno określenie. 

Czy ja oczekuje pozytywnych opinii? sam zaprosiłem do hejtowania, żeby powyzywac takich ułomów jak ty :)

Wiem, że onenable i ondisable dziedziczę z JavaPlugin, ale kurwa zrozum, że @Override nie jest potrzebny w tym przypadku do działania tego....

Dziecinko i zmieniasz temat, w pierwszym poście wypisałeś błędy i dalej jakiejś sensownej odpowiedzi nie dostałem ;* 

Po co mam robić reformat code, jak kod ma być dla osoby która go pisze, takie trudne do zrozumienia? 

Hejt hejtem, pochwal sie czymś swoim, a nie nie zrobisz tego, bo tylko pierdolić potrafisz ;)

PS. nie wstawiaj przecinków tam gdzie ich być nie powinno ;)

Pare odniośników. Nie ma to jak być polecanym przez jordiego, który po moich screenach przestał wchodzic na forum. 

Nie ma to jak dodawać projekt i nawet go nie wrzucić..

Albo te twoje pisane plkuginy... PS. nie wykonaleś mojego wyzwania.

Albo, tutaj nawet bez hejtu byś nic nie wrzucił ale hejt to dobra wymówka

fajnie ze wrzucasz posty sprzed ponad roku lub iluś tam miesięcy, a co do przecinków - wiem ,że za dużo ich stawiam, ale tak już po prostu mam, tam gdzie 'tak jakby dłużej myślę' daje przecinek. Nie bede sie juz wypowiadać, bo nie potrafisz przyjac krytyki na klate ze masz chujowy kod i tyle, a jak chcesz zobaczyc moje nowe projekty to zapraszam na mojego githuba, nie wiem czemu dajesz linki do tematow sprzed roku/iluś tam miesięcy.

Cytat

masz chyba ze sobą jakieś problemy

Cytat

az naprawde mi cie szkoda, sadzisz ze 'dla ciebie' tworzylbym nowe konto? po co mam tracic czas na takiego idiote? 

ty a moze wez wrzuc te swoje gildie na githuba? wiesz co to jest wielowątkowość?

wypominasz mi projekty, na których sie uczyłem, dosyć śmieszne.

Cytat

przeciez ci napisalem, po prostu kurwa cleancode + instancja dojebana + jebane pobieranie graczy w taki sposób (chuj wie po co, nie widzialem zebys gdzies pobieral wielkosc tej kolekcji) + raz zmienne finalne, raz nie. Pierdolnij sie kilka razy w leb i tyle. 'Ale to przeciez i tak dziala' - chuj ze dziala jak wyglada jak gowno i jest zjebane nie bede wiecej czasu tracic bo mi cie szkoda, masz ze soba problemy i wymyslasz jakies gowna ze twoze multikonta zeby do ciebie napisac 2 zdania, lub wytykasz projekty sprzed roku.

Aktualnie interesuję się javą, powoli ogarniam java swing i awt, czasem bawię się HTML.

Opublikowano
17 godzin temu, TheMajster napisał:

Haha, ale zrozum to co podales to nie są błędy, a kod lepiej wygląda jak jest porozkładany a nie popakowane wszystko w jedno. Każdy programista ma swój sposób pisania, ja pisze tak żeby mi było łatwo sie w kodzie odnaleźć. Kto jak to ale ty mnie pouczać nie będziesz, do podstaw? mam je opanowane ;) w przeciwieństwie do ciebie wiec jak chcesz coś dalej pisać to zobacz czy cie nie ma gdzie indziej, dziecko próbujące udowodnić sobie, że wie wszystko lepiej, a tak naprawde sam nawet nie wie co wytyka. To tzw. mitomania poczytaj i udaj sie na leczenie ;)

Twoja próba ataku na mnie jest związana pewnie z tym, że ja cb kiedyś tam chejtowałem, zdania nie zmieniłem, dalej jesteś nieudacznikiem. Osoby niektóre potrafią tylko pisać, ciekawe czy to samo byś np. powiedział mi na ts. Jesteś nikim na tym forum a próbujesz być kims, więc uprzedzam z takim wytykaniem błędów(nie błędów) itd. ci to nie wyjdzie :)

@Blackovskyy Ale teraz zrozum, wtrącasz sie w rozmowe tylko, nikt sie do cb nie odnosi, ani nie odpowiada a ty dalej ciągniesz ten swój temat. Wiec nie wiem, czy wszystko jest okey, a może widzisz co chcesz, nie wchodzę w szczegóły.

Co do tego najeżdżania, ja wyrażam swoją opinię, kto mi zabroni?  Chociaż nie jestem "lizodupem" jak co poniektórzy .

Po 1 yooniks odniósł się do mojego posta więc się poprawiłem. Po drugie wyrażanie swojej opinii w sposób najeżdżania to hejtowanie, nie zabroni ci nikt, ale "kozakiem" nie będziesz pisząc tak.

17 godzin temu, TheMajster napisał:

chejtowałem

Pisze się hejtowałem.

Opublikowano

@ˈyøøniks szczerze? nawet nie chce mi sie czytać tego wszystkiego co napisałeś, no kolego masz swój świat, co ja na to poradzę? 

Jesteś typem "dzieciaka" które dużo gada mało robi.

A co do multi konta, no kurwa jak typ zakłada tylko konto po to żeby hejtem walnąć, to dopiero ma zjebane życie, a ty jako osoba atakująca mogłeś to zrobić i podbudować se tym ego że nie jesteś sam. 

Jak znajdziesz coś sensownego albo będziesz miał coś mądrego do napisania to śmiało hejtuj dalej, bo jak ja ci idioto tłumacze to ty i tak wiesz swoje.. 

Jeżeli chcesz dalej coś mi udowodnić zapraszam ts3, bo na taką osobe jak ty w dodatku na tym forum nie chce mi sie tracić czasu.. (ip w profilu)

Opublikowano
24 minuty temu, AdamGrzegorz napisał:

costanza-answering-machine.gif

Pierdolicie panowie aż mi się srać chce. Najlepszy to ten typ co tam wyzywał że instancje zapisuje w onEnable() a nie onLoad(). "Programiści" w tym temacie już naprawdę na głowię upadli xD 

@offtopic

Bo ty to najlepszy programista, każdy swój publiczny projekt porzuciłeś ..

Opublikowano
2 minuty temu, AdamGrzegorz napisał:

Co ma piernik do wiatraka? GotoFinal porzucił Diorite, to znaczy że jest słabym programistą? ;) 

Świadczy to o tym jak przykładasz się do swojej pracy.

Opublikowano
2 minuty temu, Zimmex129 napisał:

Świadczy to o tym jak przykładasz się do swojej pracy.

Bo nie chce mi się grzebać w starych D A R M O W Y C H projektach? No to nieźle ;)

Ludzie to jednak niewdzięczne kurwy są ;) Dać palec to będą płakać że ręki nie dasz. 

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano
2 minuty temu, AdamGrzegorz napisał:

Bo nie chce mi się grzebać w starych D A R M O W Y C H projektach? No to nieźle ;)

Ludzie to jednak niewdzięczne kurwy są ;) Dać palec to będą płakać że ręki nie dasz. 

???

Przecież mogłeś cały czas jakiś projekt prowadzić..

Opublikowano
Przed chwilą, Zimmex129 napisał:

???

Przecież mogłeś cały czas jakiś projekt prowadzić..

A myślisz że sram czasem? Twój tata też pracuje za darmo? Myślisz że to takie przyjemne całe życie za friko harować? Nie, wolę się oddać projektowi za 3-4 tysiące niż publikować coś co i tak zostanie zapomniane. Jakbym dalej był w gimnazjum to chętnie, mógłbym coś tam na boku prowadzić, ale nie mam już tyle czasu, jakbyś może nie zauważył na MPCForum odzywam się raz na ruski rok. To już nie te lata ;)

Poza tym sam możesz coś wypuścić, zarządzać tym, do końca życia siedzieć i ulepszać jeden projekt. Po co się rozwijać? ;P 

Opublikowano
4 minuty temu, AdamGrzegorz napisał:

A myślisz że sram czasem? Twój tata też pracuje za darmo? Myślisz że to takie przyjemne całe życie za friko harować? Nie, wolę się oddać projektowi za 3-4 tysiące niż publikować coś co i tak zostanie zapomniane. Jakbym dalej był w gimnazjum to chętnie, mógłbym coś tam na boku prowadzić, ale nie mam już tyle czasu, jakbyś może nie zauważył na MPCForum odzywam się raz na ruski rok. To już nie te lata ;)

Poza tym sam możesz coś wypuścić, zarządzać tym, do końca życia siedzieć i ulepszać jeden projekt. Po co się rozwijać? ;P 

Tylko, że ty nie miałeś jednego projektu tylko kilka ;) Każdy został porzucony. Tyle w temacie nara.

Opublikowano
1 minutę temu, Zimmex129 napisał:

Tylko, że ty nie miałeś jednego projektu tylko kilka ;) Każdy został porzucony. Tyle w temacie nara.

I co w związku z tym? Miałem wiele projektów, uczyłem się nowych technologii i chciałem pokazać nad czym obecnie pracuje. Powtórzę - po co się rozwijać prawda? Lepiej stać w miejscu, pewnie.

Nie odnosisz się do większości moich argumentów, bo tak wygodniej, prawda? :) Twój tok myślenia jest tak idiotyczny, że zaczynam sobie uświadamiać takie szambo społeczne mamy na tym świecie.

"Tyle w temacie nara."

• Biter. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...