Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin chodzi slabo na dobrym komputerze.

Hetter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Zaczalem od wczoraj grac na tastrii (swoja droga polecam, jeden z lepszych mediumow na ktorych gralem) i zdziwily mnie lagi. Mam gtxa 970, ram 8GB i i5 6500 a metek chodzi mi w 50 - 30 fpsach! Na PLu to samo, pangeayt2 tez. To powinno chodzic w 100 - 200 klatkach, co jest przyczyna? Swoja droga wiesiek na wysokich okolo 80 fpsow. Jak patrzylem gameplaye u innych ytberow to mimo slabszego sprzetu mietek  chodzi im naprawde plynnie. I to nie ze fpsy w miescie tylko np na BO czy wiezy orkow. Wlaczyelm modele psow, nic nie pomoglo. W innych grach fpsy powyzej 100 - 200 np cs go lol r6 czy gta. Co ciekawe, wlaczylem dwa klienty, jeden buffka drugi main i na jednym chodzilo miod i sztos a na drugim sytuacja jak zawsze. Prosze o szybka odp bo ferie a ja po topke lece :D

Opublikowano

Z tego co pamiętam, metin osiąga maksymalnie 61 FPS, więc 50 to nie jest taki zły wynik. Tak ogólnie, problem występuje od początku uruchomienia clienta? 

Opublikowano

Tak, nigdy nie chodziło lepiej. U youtuberow np noperfect wyglada to idealnie i plynnie, u mnie no taki troche lipton. Nie da sie zwiększyć fps cap? tzn limit? Podaje przykład jak to powinno wyglądać. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...