Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft problem z logowaniem

Fari_Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż własnie grałem sobie na hypixelu oczywiście mam premium i miałem lekkie problemy z internetem więc zresetowałem komputer (zostawiając na pasku włączonego minecraft'a, nie wiem czy to ma jakiś związek) po zresetowaniu uruchamiam Minecraft'a i pierwsze co to widzę że wyskakuje komunikat wystąpił krytyczny błąd ustawienia domyślne gry będą działać ale logowanie nie koniecznie czy coś w tym stylu aa i miałem ustawione zapamiętowanie pasów do konta bo nie chce mi się wpisywać za każdym razem a dziwnym trafem po restarcie komputera nic... I resetowałem komputer chyba 10 razy i próbowałem się logować i nadal nic więc usunąłem całego minecraft'a z komputera tylko zrobiłem kopie zapasową .minecraft. No to potem wszedłem sobie na minecraft.net tak samo miałem ustawione zapamiętywanie i również mnie wyje**** z logowaniem nic jak się możecie domyślać. Jedynie na mojang mnie nie wywalilo więc zmieniłem 3 razy hasło i to tak samo na nic się nie przydało. Po zmianie haseł również nie mogłem się zalogować a email działa cały czas i to nie możliwe że ktoś by mi się włamał. Na dobry koniec postanowiłem się wylogować z mojang'u przez co nawet tam nie mogę się zalogować ale cały czas zmiana hasła działa. Poradzi ktoś coś ?

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...