Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial]New Private Serwer Majestic-Network [De][Dedyk]

TornadoKoX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 156
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja za to nie widzę nikogo w rankingu i gdy próbuje zrobić nowe konto zawsze jest komunikat, że takie konto istnieje...

Server: Feniks

Postać: Sura BM

Nick: GroznyZenek 70lvl OFF

Server: u867

Postać: SzamanSmok

Nick: Ormazd 90lvl OFF

Server: LongjuLm

Nick: Aizen 92lvl OFF

Server: Majestic

Postać: NinjaArcher

Nick: Starkk 86lvl OFF

Server: LOPmt2

Postać: SuraBM

Nick: GroznyZenek 120lvl OFF

Opublikowano

Nie działa mi reje, gdy uzupełnię wszystkie pola wyskakuje:

Account erfolgreich angelegt. Sie können sich nun anmelden.

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden.

Translate:

Rejestracja nie powiodła się: proszę wymienić wszystkie pola poprawnie 

Wszystkie pola są obowiązkowe i muszą zostać wypełnione.

Senk w tym że mam wszystkie pola -_-

Mam w dupie to czy dasz +, czy -..

Będę chciał + to i tak dasz -. ;)

Opublikowano

Mają problemy , bo ktoś chciał rozwalić serwa, wczoraj cały dzień się backup wgrywał , dziś znowu coś zjebali , 4lex (Admin) pisze ,że serw wstanie , ale kiedy to będzie i czy w ogóle będzie to nie wiem..

zbyt duża sygna

Opublikowano

Ehh w najbliższym czasie chyba już tutaj nie pogram. Mógłbym mi ktoś podać nazwę serwera podobnego do tego?. Najlepiej bez możliwości wkładania 6-7 bonu do itemku.

Server: Feniks

Postać: Sura BM

Nick: GroznyZenek 70lvl OFF

Server: u867

Nick: Ormazd 90lvl OFF

Server: LongjuLm

Nick: Aizen 92lvl OFF

Server: Majestic

Postać: NinjaArcher

Nick: Starkk 86lvl OFF

Server: LOPmt2

Postać: SuraBM

Nick: GroznyZenek 120lvl OFF

Opublikowano

No to wbijam i - tak jak chcesz

Daj +nie badz Żuk

Jeśli nienawidzisz Justina Biebera daj mi + wspomóż akcje skacz ped***

Jesli masz dac - zastanow sie dlaczego przemysl to ze ja sie napracowalem nad tym serwerem/wypowiedzia i daj + lub nic:)

Opublikowano

Jak wejsc do tej nowej mapki wie ktos ?

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Oni cały czas chcą drugi kanał zrobić dlatego częste resty są. Ale serw naprawdę dobry i nie za łatwy.

18706.png
Opublikowano

trzeba było tylko zmienić rozszerzenie na .rar . Wrzuciłem patcha odpalam za pomocą majestic-server2.exe ... Logam się i pokazuje się napis że moje konto nie istnieje a ja się przecież zarejestrowałem na ich stronie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poczekaj bo narazie jest off i nieraz wyskakuje że konto nie istnieje jak nie może połączyć się z serwerem. Ja cały czas sprawdzam status i jak włączą to napiszę.

18706.png
Opublikowano

nie działa mi strona na server2,nie wiem czemu 2 dni temu jeszcze działała teraz już nie

pokazuje się to jak wchodzę na stronę z serwerem:

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /www/htdocs/w00a4439/mjc4/portal/index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in /www/htdocs/w00a4439/mjc4/portal/index.php on line 16

Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

Pomoże mi ktoś ? sami zobaczcie czy wam dzaiła

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Obydwa serwery są narazie off. Wcześniej dałem linka do statusu na serwer 1 i trzeba po prostu sprawdzać co jakiś czas. Myślę że dziś wieczorem pierwszy powinien chodzić bo wczoraj od południa praktycznie był off.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...