Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. rozdzielczości i skoków

KRuLCriPerUuW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, pierwszym moim pytaniem będzie mój problem jaki dość często u mnie występuje, mianowicie mam skok zbindowany na scrollu również, stąd nie wiem, czy może to być przyczyna tego, że czasem w najmniej odpowiednich momentach postać sama mi podskakuje, wówczas jestem na przegranej pozycji. Może akurat znacie powód dokładny i ewentualnie jak mógłbym się tego pozbyć.

Kolejna sprawa to rozdzielczość, większość prosów gra na 4:3 1024x768 bb, sam gram aktualnie na takiej i nie jest źle, ale co powiecie na 800x600 bb? spisywałaby się okej, czy to już lekka przesada? Ciekawi mnie to bardzo.

Opublikowano

Problem ze skokiem na scrollu jest taki, że czasami go przez przypadek muśniesz i właśnie w najmniej spodziewanych momentach postać Ci podskakuje. Nic nie poradzisz :P 
Co do rozdzielczości... graj na tej, która Ci najbardziej odpowiada, nie ma co zbytnio kombinować. 

185241494535326637230.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hejka, sam aktualnie gram na 800x600 black bars. Gram na tej rozdzielczości bardzo długo i nie narzekam da się przyzwyczaić. 

Co do scrolla, zdarza się ja mam ustawione skakanie na dól scrolla więc nie mam z tym zbytnio problemu. 

i1sWQY0.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Pytanie dot. rozdzielczości i skoków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...