Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LUDZIE WYMIENIŁEM DYSK I GRAM ZNOWU W FORTNITE NIE SŁUCHAJCIE SIE NIKOGO KUPUJCIE NOWY DYSK I INSTALUJCIE NA NIM FORTNITE I GRACIE !!!

NIE HACKUJCIE BO BAN WPADA Z AUTOMATU PO 1 SEC !!!!

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może banują na IP komputera?

Ej czy jak na nowym kompie zaloguję się w Google na zbanowanym koncie to jak włączę Fortnite na innym koncie to zbanują mi komputer?

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kurde już nie działa w sezonie 8 znowu dostałem bana ale owszem w sezonie 7 zadziałało bo teraz ulepszyli wykrywanie komputerów graczy mimo innego ip niż komputer zbanowanego (na zamienionych miejscami kostkami ramu i na zmienionym hwid przez cały sezon 7 hulało zajebiście, lecz po aktualizacji do sezonu 8 przy pierwszym meczu mnie wyrzuciło do menu i pojawiło się charakterystyczne powiadomienie o vpn lub oszustwie)

Edytowane przez zakappowany
Opublikowano

XD Chyba juz nie dziala jak napisal kolega:

Dnia 28.02.2019 o 20:29, zakappowany napisał:

Kurde już nie działa w sezonie 8 znowu dostałem bana ale owszem w sezonie 7 zadziałało bo teraz ulepszyli wykrywanie komputerów graczy mimo innego ip niż komputer zbanowanego (na zamienionych miejscami kostkami ramu i na zmienionym hwid przez cały sezon 7 hulało zajebiście, lecz po aktualizacji do sezonu 8 przy pierwszym meczu mnie wyrzuciło do menu i pojawiło się charakterystyczne powiadomienie o vpn lub oszustwie)

Opublikowano

Dziwne ,bo ja też dostałem  bana ,a wystarczyło zołożyć nowe konto i śmigam,ciekawe

4988173475.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te bany różnie działają, raz wystarczy nowe konto i nowe ip a raz format, raz trzeba nowy dysk. Najlepiej popróbować w kolejności jakiej wymieniałem. Chyba nikt nie będzie tak zdesperowany żeby nowy dysk kupować żeby pograć.

Opublikowano

A ta teoria była snuta że może losowo banują daną część komputera xD? 

Jak płytę główną, graficzną, kości ram itp XD?

Bo to dziwne że jeden wyciągnie ram działa drugiemu nie działa, ten wymieni dysk i śmiga a temu już nie.... 

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 1.02.2018 o 14:43, Kokman621 napisał:

Wziąłem to z innego forum. Pomogło polecam :)

1. Delete Epic Games and Fortnite from your PC.(Don't worry you will be able to get it back). Make sure you have Admin rights too.

2. Go to settings>Accounts> Family and other> Add someone to this PC. 

3. From here you need to create a brand new account onto your PC. This will include making an email and a password(Pick one you will remember)

4. Now you will need to give that account Administrative Rights. 
To this you will need to go to Control Panel> User Accounts and click your account that you have just made.( Assuming you are on a Admin account at the moment)

5. Click Administrator as the account type.

6. Now go to start and switch user to the new account you have made.

7.Sign in and Go to the Epic Games Website.

8. Click Get Epic Games and download the installer.( It may say something about repairing, if it does then click REMOVE. Then get the installer again)

9.Now all you need to do is create an Epic Games account. 

10. Once done you will have to download Fortnite again. Which may take some time if your internet is not too good.(If it says repair then UNINSTALL and INSTALL AGAIN).

11. Once done, now you can simply start the game and have fun!

działa to jeszcze?

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 6.12.2020 o 16:02, Luxtorpedaa napisał:

I ciekawe czy po dwóch latach dalej mam bana, aż z ciekawości chyba pobiorę 

Ja kurwa za smurfing bana dostałem na kompa, więc już nie wiem na jaki poziom ta gra się zniża

• 3 lata później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ban na konto jest automatycznie powiązane z tym ze na kazdym komputerze z którego sie zalogujesz otrzymujesz bana na HWID 

jedyne rozsądne wyjscie to zalozyc nowe konto i uzyc spoofera