Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z texturepack

koxkonradekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z txt packiem którego robie, dodałem do niego mcpatcher oraz jestem na optifine, mcpatcher działa jak powinien robiąc .propeties do iteamu lecz nie do skórzanej zbroi, chodzi o to że robiąc skórzaną zbroje, jak ją założe widze zbroje jaka chce widziec, lecz jako iteam juz jest ta z podstawy txt.

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to:

Wygląd po ubraniu zbroi w plikach nazywa się - leather_layer

Wygląd zbroi jako item nazywa się - leather_helmet, leather_chestplate, leather_leggings, leather_boots

Opublikowano
1 godzinę temu, arvu napisał:

Jeśli dobrze zrozumiałem to:

Wygląd po ubraniu zbroi w plikach nazywa się - leather_layer

Wygląd zbroi jako item nazywa się - leather_helmet, leather_chestplate, leather_leggings, leather_boots

Nieee chodzi mi o pliki .propeties w mcpatcher jest to tak jak by rozszerzenie do txt które pozwala narzucać txt względem nazwy, czyli na taką diax zbroje moge ile chce txt dać, tylko jest problem z skórzaną zbroją, jak ją założe to widze normalnie zbroje która chce widziec, ale iteamu już nie widze. Dlatego szukam kogoś kto zna sie na mcpatcher

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...