Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Canthis2 - Powrot Legendy! [VPS][PVP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, varti122421 napisał:

Po trudnej walce, podnieslismy sie znow! 

Dacie nam druga szanse? Tak?

To widzimy sie dzis o 17! 

konta od nowa trzeba robić czy została baza w jakiś cudowny sposób przywrócona?.

@varti122421

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam baza danych koledzy nie naprawicie tego ;) , każdy kto tutaj zacząl grać zmarnował tylko czas ;) , serwer stawiany na VPS 1gb ram zapewne zainwestuje w jakiegoś kimsufa 8 gb ram , Wasz technik rady nie dał mówiłem wam że baza danych wam poleci to mi nie chciałeś wierzyć to masz za swoje , nie wchodzcie tam i nie podawajcie emilów ani loginów haseł takich samych jak do innych serwerów. Tyle odemnie dziękuje 

Opublikowano
3 godziny temu, MyShot*4*You napisał:

Typowy syf, co chwile serwer off na caly dzien, nie polecam :)

Off , że od rana Serwerownia wali w uja i popołudniu właczyli ? Teraz serwer już działa jak należy :)

18 godzin temu, Makumba111 napisał:

Jak tam baza danych koledzy nie naprawicie tego ;) , każdy kto tutaj zacząl grać zmarnował tylko czas ;) , serwer stawiany na VPS 1gb ram zapewne zainwestuje w jakiegoś kimsufa 8 gb ram , Wasz technik rady nie dał mówiłem wam że baza danych wam poleci to mi nie chciałeś wierzyć to masz za swoje , nie wchodzcie tam i nie podawajcie emilów ani loginów haseł takich samych jak do innych serwerów. Tyle odemnie dziękuje 

Spróbuj teraz ; ) 

Zapraszamy do Gry ! Rywalizacja już trwa ! Aż miło się patrzy :)

Opublikowano

weźcie to usuńcie. Serwer pod hajs, przelej adminowi 20/50 zł - masz navi i hulaj dusza.

Jeden wielki syf. Jeden klepie 2kk drugi nic nie zostanie bo takie absy z dupy. ;) 

Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

Balans do poprawy, poza tym czuję się oszukany bo w prezce mowa o związkach homo, natomiast nie mogę pocałować osoby tej samej płci! Skandal!

Opublikowano
6 godzin temu, Balvario napisał:

weźcie to usuńcie. Serwer pod hajs, przelej adminowi 20/50 zł - masz navi i hulaj dusza.

Jeden wielki syf. Jeden klepie 2kk drugi nic nie zostanie bo takie absy z dupy. ;) 

Dziękuję dobranoc.

Że co Proszę ? Pod hajs ? hahahahahahahaha , ale mnie gościu rozjebałeś , że navi ? że niby rozdawane ? Daj mi jeden dowód na to że itemy są rozdawane pokaz mi  ss , że takie itemy istnieją z navi , Serwer ani pod hajs ani pod nic :) Wszystko za darmo :) . Jeden klepie 2kk pokaż też na to dowód podaj nick gracza że ma takie itemy gdzie bije 2kk . 

Jesteś nastolatkiem który siedzi przed kompem piszę jakieś bzdury , gdzie tu nawet 1-ego % prawdy nie ma , nie ładnie to tak wciskać kity , świadczy to o tobie i o tych co cie wychowali wciskając ludziom kit .

Dobry jesteś gościu aż ze śmiechu nie mogę :D Beka totalna .  Pozdrawiam :D:D:D 

Opublikowano
1 minutę temu, Matthew174 napisał:

Po poście wyżej mozna łatwo stwierdzic ze admin ma 15 lat :D nie polecam.

Hmm, po poscie admina widac, ze ma 15 lat?

A widziales post kolegi, ktory skomentowal nasza prezentacje?

Latwo oceniac :)

Opublikowano
18 minut temu, varti122421 napisał:

Hmm, po poscie admina widac, ze ma 15 lat?

A widziales post kolegi, ktory skomentowal nasza prezentacje?

Latwo oceniac :)

On tez moze miec 15 lat. 
Jednak jako administrator powinienes trzymac jakiś poziom i takich ludzi po prostu zlewać :)
// Gdyby grało wiecej osób pewnie bym wbił ^_^

715a95fd31834.jpg

Opublikowano
22 godziny temu, varti122421 napisał:

Że co Proszę ? Pod hajs ? hahahahahahahaha , ale mnie gościu rozjebałeś , że navi ? że niby rozdawane ? Daj mi jeden dowód na to że itemy są rozdawane pokaz mi  ss , że takie itemy istnieją z navi , Serwer ani pod hajs ani pod nic :) Wszystko za darmo :) . Jeden klepie 2kk pokaż też na to dowód podaj nick gracza że ma takie itemy gdzie bije 2kk . 

Jesteś nastolatkiem który siedzi przed kompem piszę jakieś bzdury , gdzie tu nawet 1-ego % prawdy nie ma , nie ładnie to tak wciskać kity , świadczy to o tobie i o tych co cie wychowali wciskając ludziom kit .

ej wiesz co. Sprawdź może Billy ego . A nie no sorry, to przecież kolega z podwórka - nic nie ma. Nakurwia 2kk  z hita xD

Opublikowano
5 godzin temu, Balvario napisał:

ej wiesz co. Sprawdź może Billy ego . A nie no sorry, to przecież kolega z podwórka - nic nie ma. Nakurwia 2kk  z hita xD

Gościa nie znam wgl , ale właśnie wchodzę mu na konto zobaczymy :) 

edit. 

Gość nie ma nic , po prostu może wtedy byłeś ,gdy eq się zjebało i kazdy bazie mial po ciul hp , zwiekszony atak itp , to było chwilowe ,nawet graczy pytałem ,  czy kogoś takiego widzieli gdzie gość bije 2kk z hita nikt tego nie potwierdził , śmiało można wbijać i się pytać :) 

Opublikowano

Pograłem parę dni i powiem tak. Serwer o dziwo trzyma się bardzo dobrze. Codziennie są aktualizacje i albo coś zmieniają, albo dodają. Administracja jest w grze praktycznie całodobowo i nie ma problemu z dogadaniem się z nimi. Coraz mniej bugów, balans jest coraz lepszy, przybywa też graczy, więc jest z kim powalczyć. Jak wbiłem, tak zostanę na dłużej. Polecam wchodzić także na forum, opisane są wszystkie aktualizacje. Jeśli chodzi o jakieś ploty o navi czy innym szajsie to przepraszam za określenie gówno prawda. Z czystym sumieniem stwierdzam, że nie natknąłem się ani razu na kogoś podejrzanego, a przewalczyłem całą topkę i nie tylko. Podejrzewam, że osoby siejące plote o jakimś navi to ludzie, którzy weszli na serwer, coś im się nie spodobało i teraz wylewają swoje żale na forum - przewinęło się parę takich osób, które chociażby płakały, bo padały w pvp z topką. Podsumowując zapraszam wszystkich serdecznie to wspólnego grania.

Opublikowano
Dnia 28.01.2018 o 20:26, varti122421 napisał:

Typowa odpowiedź 15 latka.
Niezły admin.
Nie polecam serwera shit af

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
15 minut temu, Nosi97 napisał:

Typowa odpowiedź 15 latka.
Niezły admin.
Nie polecam serwera shit af

Nikt w Teamie nie ma 15 lat to tak na marginesie . 

Najlepszy Admin <3 

Shit , dlaczego ? Serwer trzyma się dobrze ludziom się podoba  :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...