Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 hours ago, KlaKierrr said:

DARMOWE BAZY DANYCH XDDDDDDDDD

Nie po prostu baza danych ze starszej czesci mojego poprzedniego serwera pod domena ts-furia.pl :)

Opublikowano

Ostatni raz ostrzegam, jeśli sytuacja się nie zmieni, a w temacie dalej będą bezsensowne posty - będę zmuszona zamknąć temat. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Maja.. napisał:

Ostatni raz ostrzegam, jeśli sytuacja się nie zmieni, a w temacie dalej będą bezsensowne posty - będę zmuszona zamknąć temat. 

Zamykaj to gówno bo śmierdzi na całą Polskę xD

lubie-to-png.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Canecorso napisał:

Zamykaj to gówno bo śmierdzi na całą Polskę xD

Moze gdybys skorzystał z łazienki to nie byłoby problemu hehe. 

Nie no, tak bez jaj teraz. Jakie to smutne, że ludzie zawsze chcą zaszkodzić innemu w obawie o siebie. ^^

Opublikowano

Nowy wygląd? Ciekawe skąd.

1.png

2.png

3.1.png

4.png

Byłam dzisiaj u Ciebie na projekcie - wskazałam Ci błędy takie jak; użytkownik nie może wchodzić na centrum, na kanały publiczne i nie może ustawiać avatarów -> podstawy, podstaw, a Ty się odwdzięczasz kopiowaniem z mojego serwera?

Nic dziwnego, że ludzie tak krytykują ten ,,projekt". Nie mówiąc o tym, że jako jedyny serwer mamy "sektory", co również zostało skopiowane.

Dasz palec, wezmą całą rękę. 

Jako publiczny serwer, powinieneś zadbać o polskie znaki w rangach, a nie jak to Ty powiedziałeś "nie chce mi się" to jak Ci się nie chce, to nie twórz serwera.

Byłam dzisiaj u Ciebie na projekcie - wskazałam Ci błędy takie jak; użytkownik nie może wchodzić na centrum, na kanały publiczne i nie może ustawiać avatarów -> podstawy, podstaw, a Ty się odwdzięczasz kopiowaniem z mojego serwera?

Nic dziwnego, że ludzie tak krytykują ten ,,projekt". Nie mówiąc o tym, że jako jedyny serwer mamy "sektory", co również zostało skopiowane.

Dasz palec, wezmą całą rękę. 

Jako publiczny serwer, powinieneś zadbać o polskie znaki w rangach, a nie jak to Ty powiedziałeś "nie chce mi się" to jak Ci się nie chce, to nie twórz serwera.

55.png

@edit:

You were banned permanently from the server by "KapitanAmeryka" (MPCForum.PL - Permissions denied ) 

+ właścicielem jest osobnik "ITManager" myślę, że wiele osób go kojarzy. c: 

Opublikowano

Po 2 sekundach.

<15:45:16> You were banned permanently from the server by "[KapitanAmeryka] KapitanAmeryka" (MPCForum.PL - Permissions denied )

??? Nie wrzucaj prezentacji na mpc żeby banować tutaj ludzi dla zabawy.

Ci0pLMG.png

Opublikowano
50 minut temu, darietta napisał:

Moze gdybys skorzystał z łazienki to nie byłoby problemu hehe. 

Nie no, tak bez jaj teraz. Jakie to smutne, że ludzie zawsze chcą zaszkodzić innemu w obawie o siebie. ^^

Kurwa.. w jakiej obawie o siebie? Udajesz taką pierdolniętą?

Reklamował się u mnie i tutaj zaprzeczył, a na ts*f** się przyznał do tego.

lubie-to-png.png

Opublikowano
11 minut temu, Canecorso napisał:

Kurwa.. w jakiej obawie o siebie? Udajesz taką pierdolniętą?

Reklamował się u mnie i tutaj zaprzeczył, a na ts*f** się przyznał do tego.

Moze zmien intonację, gdyz nie znasz mnie w ogole, a mowisz o mnie "pierdolnieta". Ja nie mam nic do czynienia z reklamami, bo jak juz wyzej napisalam, ja nie mam nic wspolnego z tsem, poza tym, ze licencja jest moja. Jeszcze cos?

Opublikowano
Przed chwilą, darietta napisał:

Moze zmien intonację, gdyz nie znasz mnie w ogole, a mowisz o mnie "pierdolnieta". Ja nie mam nic do czynienia z reklamami, bo jak juz wyzej napisalam, ja nie mam nic wspolnego z tsem, poza tym, ze licencja jest moja. Jeszcze cos?

To dam Ci dobrą radę ;) bierz licencje i spadaj z tego syfu.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Masakra. Autobany dla wszystkich co na @Maja.. ts siedza xD

Cytat

<15:03:43> You are banned permanently. Reason: "MPCForum.PL - Permissions denied "

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano
Dnia 25.01.2018 o 03:33, √єєση napisał:

Serwer nic nowego nie wnosi, nie podoba mi się ułożenie i kopiowanie kanałów.

UPSS COŚ NIEPYKŁO xD 

Screenshot_4.png

Ts-League DJ SONA xdddd nic bardziej kreatywnego nie potrafisz wymyśleć?

lubie-to-png.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...