Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja wstawiona 13 minut temu, a już się reklamujesz?

Powiedz mi jakim trzeba być idiotą, aby wysłać reklamę do Właściciela?

lubie-to-png.png

Opublikowano

Szału nie ma, tyłka nie urywa

Crack licka + błędy w peermisjach

<17:26:36> "ɴoɴαмe" was added to server group "❤" by "ɴoɴαмe".

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Zadnego bledu w permisjach nie ma :) ta ranga jest dostepna dla wszystkich i nadac moze ja kazdy bez wyjatku.

@Edit @ɴoɴαмe - Jezeli crackowana licka ~ udowodnij zanim zaczynasz wprowadzac ludzi w blad.

Opublikowano
14 godzin temu, RandomZCt napisał:

Zadnego bledu w permisjach nie ma :) ta ranga jest dostepna dla wszystkich i nadac moze ja kazdy bez wyjatku.

@Edit @ɴoɴαмe - Jezeli crackowana licka ~ udowodnij zanim zaczynasz wprowadzac ludzi w blad.

To poka screena z YaTQa cwaniaczku.

W dodatku pomyśl nad zmianą hostingu bo blazing lubi się przylagować z darmówki z tego co widzę ;p

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
8 hours ago, ɴoɴαмe said:

To poka screena z YaTQa cwaniaczku.

W dodatku pomyśl nad zmianą hostingu bo blazing lubi się przylagować z darmówki z tego co widzę ;p

licencja.png

Zabezpieczenie sieci jest na wysokim poziomie, jezeli chodzi o jakie kolwiek ataki to darujmy sobie, przeciez obaj wiemy ze ts-league stanowi tutaj szczyt

Opublikowano

Miałem okazję zawitać, i posiedzieć chwilę, nie ma źle, z wszystkimi idzie na spontanie pogadać, polecam :)  ludzi do jakiejś gry też idzie zmotać :D .

76561198375594763.png

Opublikowano
4 godziny temu, RandomZCt napisał:

licencja.png

Zabezpieczenie sieci jest na wysokim poziomie, jezeli chodzi o jakie kolwiek ataki to darujmy sobie, przeciez obaj wiemy ze ts-league stanowi tutaj szczyt

Czemu zamazałeś Licensed to? Tam znajduje się tylko nazwa hostingu na którym stoisz i masz licencję.

Plusy

+ Przejrzysty układ kanałów

Minusy

- Crackowana licencja

- Niedokończone permisje

- Marnie skonfigurowany bot automatyzujący

Niedziałający Banner

- Brak botów muzycznych

- I wiele innych drobniejszych błędów

Pij rozważnie.

Opublikowano

5. Własne tematy możemy odświeżać co 24 godziny. Od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

Opublikowano
20 godzin temu, RandomZCt napisał:

5 godzin temu, RandomZCt napisał:

licencja.png

Naprawdę nie ośmieszaj się ;) dlaczego nie odpowiedziałeś na mój pierwszy post?

Niby szczyt serwerów, a kilka minut po wstawieniu prezentacji  idziesz i się reklamujesz na inne serwery?

lubie-to-png.png

Opublikowano
9 godzin temu, xFatal2 napisał:

Czemu zamazałeś Licensed to? Tam znajduje się tylko nazwa hostingu na którym stoisz i masz licencję.

Plusy

+ Przejrzysty układ kanałów

Minusy

- Crackowana licencja

- Niedokończone permisje

- Marnie skonfigurowany bot automatyzujący

Niedziałający Banner

- Brak botów muzycznych

- I wiele innych drobniejszych błędów

License to = Imie nazwisko osoby posiadajacej licencje.

Niedokonczone permisje ? co masz na mysli

- Bot marnie skonfigurowany, poniewaz jestem w fazie programowania wlasnego projektu.

- Banner juz dziala :) 

- Boty muzyczne dodane :) 

- Prosze o wiecej drobniejszych bledow

8 godzin temu, Canecorso napisał:

Naprawdę nie ośmieszaj się ;) dlaczego nie odpowiedziałeś na mój pierwszy post?

Niby szczyt serwerów, a kilka minut po wstawieniu prezentacji  idziesz i się reklamujesz na inne serwery?

Sluchaj nie wiem naprawde czy starasz sie mnie pograzyc, ale odrazu pisze ze ci sie to nie uda.

- Zadnych innych promocji nie robilem procz na tym forum.

- Projekt promocyjny wlasnie powstaje ( niedlugo zdradze kilka pikantnych szczegolikow )

Opublikowano
11 minut temu, Canecorso napisał:

Hah, imię nazwisko? http://scr.hu/0e4pd/99oxe

2. Twoja wiadomość :)27044471_1575208349240835_836128708_n.jp

W tym wypadku akurat jest imię i nazwisko. W tym wypadku jest to moje nazwisko i imię, a ja danych podawać nie chcę publicznie. ;)

Opublikowano

Przypominam, że temat nie służy do dyskusji, proszę zakończyć zbędne komentarze. Jeśli chcecie porozmawiać zapraszam do napisania prywatnej wiadomości, możecie nawet utworzyć konwersacje na kilka osób żeby wyjaśnić wszelkie problemy. 

Opublikowano
4 godziny temu, darietta napisał:

W tym wypadku akurat jest imię i nazwisko. W tym wypadku jest to moje nazwisko i imię, a ja danych podawać nie chcę publicznie. ;)

Twoja jest licencja? Twoja poprzednia wypowiedź

" chwilke tutaj siedze, ale godny polecenia. admin super ☺ atmosfera na +, zapraszam ☺  " Czyli nabijanie pozytywnych  opinii"? OK.

Proszę skomentować również reklamę Waszego serwera na moim ;).

lubie-to-png.png

Opublikowano
42 minuty temu, Canecorso napisał:

Twoja jest licencja? Twoja poprzednia wypowiedź

" chwilke tutaj siedze, ale godny polecenia. admin super ☺ atmosfera na +, zapraszam ☺  " Czyli nabijanie pozytywnych  opinii"? OK.

Proszę skomentować również reklamę Waszego serwera na moim ;).

Skoro pomagam twórcy tego ts, mam prawo wyrazić swoją opinię - w tym wypadku pozytywną. Ja nie jestem odpowiedzialna za reklamowanie się przez administrację, ponieważ licencja jest moja, a właścicielem jest kto inny, ale nad tym rozwodzić się nie będę i nie będę zarówno opowiadać historii "co jest 5".
Nie rozumiem też tej fali ataku w kierunku mojego kolegi, zarówno jak i nie rozumiem fali komentarzy próbujących podważać renomę/autorytet czy cokolwiek innego tego serwera.
Pozdrawiam, bye ;)  

Opublikowano
4 godziny temu, darietta napisał:

Daria imię i nazwisko miałaś wpisane w kanał xD

Więc swoje dane podałaś sama.

Pij rozważnie.

Opublikowano

<00:08:10> Próba określenia nazwy hosta ts-league.pl
<00:08:11> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts-league.pl
<00:08:12> Połączono z serwerem: "Ts-League.pl | League of legends Players ! [ 1/256 ]"
<00:08:25> Serwer został wyłączony: Server Shutdown!
<00:08:25> Odłączono od serwera
<00:08:26> Próba określenia nazwy hosta ts-league.pl
<00:08:27> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts-league.pl
<00:08:32> Połączenie z serwerem nie powiodło się
<00:08:33> Próba określenia nazwy hosta ts-league.pl
<00:08:35> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts-league.pl

To sobie posiedziałem :D 

Opublikowano
14 godzin temu, RandomZCt napisał:

licencja.png

BlazingFast i zabezpieczenia sieci na wysokim poziomie typie chyba nie wiesz o czym gadasz i w zyciu dobrze zabezpieczonego przed atakami L4/L7 serwera nie widziales. BlazingFast mozna wyciac z darmowki, hosteam nie ruszysz natomiast ovh game tylko na otwarty port udp czyli 9987 siada oczywiscie z prywatnych skryptow. Jesli nie wiesz jakie zabezpieczenia posiada twoj hosting to sie lepiej na ten temat nie wypowiadaj poniewaz predzej czy pozniej przekonasz sie o tym na wlasnej skorze. btw. Taki troche z ciebie gural aka koreanski ddoser & specjalista od atakow sieciowych.

Co do licencji zapewne crack skoro w BF stoicie.

Opublikowano
8 hours ago, wawciu said:

<00:08:10> Próba określenia nazwy hosta ts-league.pl
<00:08:11> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts-league.pl
<00:08:12> Połączono z serwerem: "Ts-League.pl | League of legends Players ! [ 1/256 ]"
<00:08:25> Serwer został wyłączony: Server Shutdown!
<00:08:25> Odłączono od serwera
<00:08:26> Próba określenia nazwy hosta ts-league.pl
<00:08:27> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts-league.pl
<00:08:32> Połączenie z serwerem nie powiodło się
<00:08:33> Próba określenia nazwy hosta ts-league.pl
<00:08:35> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts-league.pl

To sobie posiedziałem :D 

Przepraszamy, ale o tej godzinie akurat nastapil reset przywracajacy stary design kanalow wraz z nowymi permisjami.

Opublikowano

Ahh.. blazingfast i kotlet.. miłe wspomnienia z tym hostingiem.

Wy wiecie swoje i będziecie mówić, że bf ma dobre zabezpieczenie.. śmiechłem.

Reklamowanie się na innym serwerze, crack licka, i nie podoba mi się wasz układ stylu.

Nie polecam.

Opublikowano
9 hours ago, `Kuba said:

Ahh.. blazingfast i kotlet.. miłe wspomnienia z tym hostingiem.

Wy wiecie swoje i będziecie mówić, że bf ma dobre zabezpieczenie.. śmiechłem.

Reklamowanie się na innym serwerze, crack licka, i nie podoba mi się wasz układ stylu.

Nie polecam.

W takim razie przetestujcie nasz serwer ;) ( gwarantuje uptime )

Opublikowano
1 godzinę temu, RandomZCt napisał:

Przepraszamy, ale o tej godzinie akurat nastapil reset przywracajacy stary design kanalow wraz z nowymi permisjami.

DARMOWE BAZY DANYCH XDDDDDDDDD

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...