Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję darmowy serwer w zamian za opieke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

banerbyrappekv2.png

Witam tak jak w temacie, posiadamy serwer dedykowany, i7-6700/64gb ramu/dyski SSD.

FragBites własnie powstało dla graczy których chcą coś za nic. (0 ukrytych kosztów na start)

Jesli jestes kreatywny i tworczy dajemy ci mozliwosc rozwiniecia sie. 

Oferuję postawienie serwera do minecrafta,

z własnym panelem do zarządzania serwerem, oraz dostęp do ftp.

Spoiler

pNaBvtW.pngnull

Posiadamy też sklep pod twój serwer!

Takze dostaniesz wlasny serwer TeamSpeak 3. (Jeśli jest taka potrzeba)

Jedyne czego wymagam to umiejetnosci rozwoju serwera.

Mozliwosc zrobienia strony pod serwer!

Też możesz mieć u nas Hosting WWW.

Reszte szczegolow mozemy uzgodnic na TeamSpeak’u. 

Jesli jestes zainteresowany na co czekasz napisz na priv! (Postaram sie jak najszybciej odpowiedziec).

Powiększyliśmy zasoby!!!, oferta jak najbardziej aktualna!!! (29/04/2018)

Kontakt:

Discord: WiiZarD#5656 lub serwer -> https://discordapp.com/invite/3N2RKTW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Użytkownik @HAAJEK napisał by recenzje ale nie ma możliwośći pisania tutaj postów.

Więc cytuję za jego pozwoleniem:

Cytat

Dogadałem się z założycielem tematu. Wszystko działa. Dostałem dostęp do maszyny oraz został postawiony mój teamspeak. Zaczynam robić serwer i wszystko idzie po mojej myśli. Uzytownik umię rozmawiać oraz pomoga na każdym kroku. Generalnie polecam dla każdego kto chce założyć własny serwer a nie ma pieniędzy na wykupienie własnego serwera. jak dla mnie wielki + dla ich sieci fragbites.

Opublikowano
Dnia 17.01.2018 o 03:28, HackerMaster2 napisał:

Witam tak jak w temacie, posiadam serwer dedykowany, bardzo dobry.

Oferuję postawienie serwera do minecrafta, taki jaki bedziesz ty chcial.

Posiadam juz McMyAdmin bedziesz mial pelna kontrole nad twoim serwerem, oraz dostep do ftp.

Takze dostaniesz wlasny serwer TeamSpeak 3.

Jedyne czego wymagam to umiejetnosci rozwoju serwera.

Mozliwosc zrobienia strony pod serwer!

Jesli jestes kreatywny i tworczy daje ci mozliwosc rozwiniecia sie. 

Reszte szczegolow mozemy uzgodnic na TeamSpeak’u. 

Jesli jestes zainteresowany na co czekasz napisz na priv! (Postaram sie jak najszybciej odpowiedziec).

haha, ktoś tu chyba chce podpierdzielić jakieś pliki a nie zahostować. 

Więcej kolegów nie masz, żeby Ci post skomentowali pozytywnie?

Serwer dedykowany, bardzo dobry. Nie chciało Ci sie jakiejś dobrej specyfikacji poszukać w google -> 'dobry serwer dedykowany'. Mogłeś sie bardziej postarać.

Nie polecam.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu odrazu takie nastawienie... Czemu odrazu kraść? Po prostu niechce mi się już ich robić samemu nie mam na to czasu, wole dać szansę innym na których na to nie stać a jednak mieli możliwość posiadania własnego serwera.

Pozdrawiam,
WiiZarD.

Opublikowano

Podjąłem współprace, jestem zadowolony. To moze powiem troche o jego osobie, godny zaufania, uczciwy, pomocny, humor tez ma zajebisty, szybki kontakt. 

Polecam jak najbardziej, dobry ziomek ?

Opublikowano

Posiadam jeszcze 12 glownych IP do wykorzystania mozna wybrac kraj jak kto woli, mozliwych serwerow do wykorzystania 42/50. 

Zapraszam do pisania, kazdy serwer posiada panel WWW do zarzadzania serwerem! Do kazdego serwera gry darmowy serwer teamspeak, ilosc slotow zalezy tylko od twoich potrzeb!

Opublikowano

Ktoś zrobi serwer a ty go wyj*ebiesz za przeproszeniem :)

@edit

Jeżeli możesz to udowodnij że można tobie zaufać to zmienię zdanie :)

2LaT.gif

Opublikowano
4 godziny temu, Gumskull napisał:

Ktoś zrobi serwer a ty go wyj*ebiesz za przeproszeniem :)

@edit

Jeżeli możesz to udowodnij że można tobie zaufać to zmienię zdanie :)

Co wy tak wszyscy odrazu negatywnie nastawieni, czemu mam udawadniać co kolwiek takiej osobie jak ty?

I czemu miał bym kogoś wywalać/wykopywać? Po prostu robię to bo obie strony zyskują a czasu niemam żeby sobie sam stawiać każdy serwer pojedynczo.

Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na rozmowę ts3/discord/steam gdzie kolwiek moge ci nawet mój numer podać.

Aktualne do wyczerpania ilośći serwerów, jak zabraknie ich to tutaj napisze. Jeśli nie napisze to oferta jak najbardziej aktualna.

Opublikowano
12 minut temu, HackerMaster2 napisał:

Co wy tak wszyscy odrazu negatywnie nastawieni, czemu mam udawadniać co kolwiek takiej osobie jak ty?

I czemu miał bym kogoś wywalać/wykopywać? Po prostu robię to bo obie strony zyskują a czasu niemam żeby sobie sam stawiać każdy serwer pojedynczo.

Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na rozmowę ts3/discord/steam gdzie kolwiek moge ci nawet mój numer podać.

Aktualne do wyczerpania ilośći serwerów, jak zabraknie ich to tutaj napisze. Jeśli nie napisze to oferta jak najbardziej aktualna.

Nie zależy mi na twoim numerze telefonu, chcę mieć po prostu pewność że nie oje*iesz mnie :P 

2LaT.gif

Opublikowano
7 minut temu, Gumskull napisał:

Nie zależy mi na twoim numerze telefonu, chcę mieć po prostu pewność że nie oje*iesz mnie :P 

No to napisałem że znudziło mi się robienie serwerów, pamietam jak to wyglądało z mojej strony, chciałem serwer i umiałem go zrobić ale nie było mnie na taki serwer stać, mówię o serwerze dedykowanym. Na dzień dzisiejszy stron i serwerów zrobiłem dużo i też posiadam Serwer Dedykowany, mam na nim swoje potrzebne żeczy i nie wykorzystuję go w 100%, więc postanowiłem coś zrobić żeby go wykorzystać i wpadł mi do głowy pomysł, pomyślałem jak by to wyglądało i tak własnie wymyśliłem zeby napisać tutaj temat, i oferuję serwer za darmo w zamian za opiekie. Gdzie tutaj z mojej strony jest haczyk? Czemu odrazu tak negatywnie podszedłeś do mojego postu, nie spróbowałeś to czemu odrazu mówisz że nie dobre?

Opublikowano
1 minutę temu, HackerMaster2 napisał:

No to napisałem że znudziło mi się robienie serwerów, pamietam jak to wyglądało z mojej strony, chciałem serwer i umiałem go zrobić ale nie było mnie na taki serwer stać, mówię o serwerze dedykowanym. Na dzień dzisiejszy stron i serwerów zrobiłem dużo i też posiadam Serwer Dedykowany, mam na nim swoje potrzebne żeczy i nie wykorzystuję go w 100%, więc postanowiłem coś zrobić żeby go wykorzystać i wpadł mi do głowy pomysł, pomyślałem jak by to wyglądało i tak własnie wymyśliłem zeby napisać tutaj temat, i oferuję serwer za darmo w zamian za opiekie. Gdzie tutaj z mojej strony jest haczyk? Czemu odrazu tak negatywnie podszedłeś do mojego postu, nie spróbowałeś to czemu odrazu mówisz że nie dobre?

Podaj kontakt na priv, być może będę zainteresowany, jeżeli nie masz o mnie złych myśli.

2LaT.gif

Opublikowano

@WiiZarD nie żeby coś ale błędy ortograficzne typu

19 godzin temu, WiiZarD napisał:

żeczy

lub zła składnia zdań np.

Dnia 31.01.2018 o 23:19, WiiZarD napisał:

wole dać szansę innym na których na to nie stać a jednak mieli możliwość posiadania własnego serwera.

ludzi nie zachęcą.

Opublikowano

Naprawde wyluzujcię troszke. Mieszkam od 19 lat za granicą, więc mogę mieć z tym problemy a jednak się staram.

Widzę że każdy jest atakowany o byle co...

Ofert akurat mi nie brakuje.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie stać cię na serwer? Lecz chciałbyś stworzyć fajny serwer? PISZ!!!

Oferta aktualna do wyczerpania serwerów!! Zostało 43/50!!

Masz pomysł na serwer na co czekasz? Napisz!

Gwarantuję łatwy i szybki kontakt!! (Szczegóły na priv).

Własny panel WWW do zarządzania serwerem, oraz pełny dostęp do FTP!

Jeśli istnieje taka potrzeba jest możłiwość postawienia serwera TeamSpeak 3 pod serwer gry!

NIE PRZEGAP OKAZJI!!!

Opublikowano
Dnia 3.02.2018 o 20:44, WiiZarD napisał:

Kultura na tym forum widze nie ma dobrego poziomu, Naprawde wyluzujcię troszke. Mieszkam od 19 lat za granicą, więc mogę mieć z tym problemy a jednak się staram.

Widzę że każdy jest atakowany o byle co...

Ofert akurat mi nie brakuje.

Pozdrawiam :)

Po 1 co ma kultura do upomnienia? Po 2 nie wspomniałeś o tym że mieszkasz za granicą, także jak mamy o tym wiedzieć?

Opublikowano

Proszę o nie pisanie komentarzy nie związanych z chęcią stworzenia serwera.

Pozdrawiam,
WiiZarD.

//edit

Proszę moderację o usunięcie postów które są zbędnymi komentarzami i nie mają żadnego konkretnego znaczenia, tylko i wyłącznie krytykę.

Opublikowano

Polecam serwery od @WiiZarD nie lagują darmowe wszystko :P łatwy panel, pomaga i jest miły co mogę więcej napisać.

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Opublikowano
Dnia 9.02.2018 o 17:52, WiiZarD napisał:

Proszę o nie pisanie komentarzy nie związanych z chęcią stworzenia serwera.

Pozdrawiam,
WiiZarD.

//edit

Proszę moderację o usunięcie postów które są zbędnymi komentarzami i nie mają żadnego konkretnego znaczenia, tylko i wyłącznie krytykę.

Można uzyskać serwer dla testów czy warto? :)

Opublikowano
Dnia 15/2/2018 o 21:04, Zimmex129 napisał:

Można uzyskać serwer dla testów czy warto? :)

Witam, można. Przepraszam że tak pózno odpisuję. Nie zaglądałem.

Opublikowano

Polecam tego człowieka. Da się z nim szybko dogadać bez żadnego problemu, szybko odpisuje na wiadomości. Wszystko działa sprawnie bez problemów. Myśle że współpraca będzie długo trwała.

­

Opublikowano

Polecam osobę, szybki kontakt oraz stabilna maszyna... Nie ma żadnych problemów! Polecam jeszcze raz!

Opublikowano

Osoba bardzo godna polecenia, bardzo dobrze się współpracuję. Odpisuje bardzo szybko, jest nawet miły kontakt z nim, bez problemów można się z nim porozumiewać.

Polecam jeszcze raz, zajebisty gościu. :)

Opublikowano

Polecam tego człowieka. Serwer wydajne, stabilne bez problemów. A sam wizard - Online 25/8, zawsze pomaga, instaluje caly serwer, ustawia sklepy itp. 
Jest lojalny, szczery i nie owija w bawełne. Pewny gość. 

Opublikowano
11 minut temu, IkjovskYY napisał:

Polecam tego człowieka. Serwer wydajne, stabilne bez problemów. A sam wizard - Online 25/8, zawsze pomaga, instaluje caly serwer, ustawia sklepy itp. 
Jest lojalny, szczery i nie owija w bawełne. Pewny gość. 

Taki aktywny 25/8, że w tym temacie mało co siedzi. Ha ha ha.. 

Prosiłbym o zgłoszenie się na wiadomości prywatnej... Byłbym zainteresowany maybe takim serwerem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...