Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - związki, pytanie

NoAleZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-SPOJLERY-

No to tak, gram sobie ostatnio w wieśka 3 pierwszy raz w moim życiu, ostatnio miałem sytuację przy fontannie no i missclick, pocałowałem Triss. No i na tym skończyłem grę dzisiaj i mam pytanie - czy to jakoś wpłynie już na to z kim zostanie Geralt? Jeszcze nie byłem na Skellige, no a z Triss to jedyne co było, to ten pocałunek. Bardziej zależy mi na Yen, czy ten pocałunek zaważył już nad losem Geralta?

Opublikowano

Też dopiero co zacząłem grę ale dużo się naczytałem na temat Wiedźmina 3 i niektórzy pisali że powiedzieli jednej to ciebie naprawdę kocham czy coś takiego a i tak byli z tą drugą także nie wszystko stracone. Jeśli chcesz to możesz odpowiedzieć na moje pytanie bo jestem nowy a widzę że Ty już troszkę dalej zaszedłeś to jak byś mógł odpowiedzieć to byłbym bardzo wdzięczny :) 

Opublikowano

Ten pocałunek przy fontannie dużo nie zmienia. Jest to pierwszy krok na romansu z Triss, ale żeby go doprowadzić do końca trzeba przy zadaniu "Teraz, albo nigdy", przy pożegnaniu z Triss powiedzieć jej, że ją kochasz i, żeby została. Wtedy to już z Yen Ci się nie uda. Jeżeli jej np w tym zadaniu zażyczysz powodzenia to Yen nadal jest na horyzoncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...