Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Medale Konne

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Elo mam 22Lvl Woj Mental Silne M1 Duchowe 2 Glewie +9 żelaka +7 i Tygre +6 na expbocie do Ławego lochu chodze po 7 godzxinach sprawdzam i mam tylko 3 medale i 2 Amrumy a patrząc na innych jak sie wypowaidają to po 4h mają już 11medali a ja marne 3 możecie mi doradzić co zrobić jakie eq czy coś.

A i odrazu Dodaje że nie mam zamiaru wydac ani grosza na SM. PS gram na expbocie od Andrzeja Wszystkie Pomoce będą nagradzane + POzdro.

Opublikowano

wszystko zalezy od farta wszyscy mowia ze na 24 lv najlepiej dropia mi sie tez to nawet spr i na 24 lv zostawiam exp bota i odawacz expa i lota

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Legenda
Opublikowano

zwykły pech. To ja się chyba pechem urodziłem ale mi tak zawse a innym co chwile pozatym nie pytalem sie czy mam pecha czy nie tylko co zrobic żeby lepiej dropiło może mam jakie eq nie teges lub coś innego Jak co moge zrobić nową postac bo 22Lvl to 20minut z expbotem i kumplami co podexpią xD

Opublikowano

zwykły pech. To ja się chyba pechem urodziłem ale mi tak zawse a innym co chwile pozatym nie pytalem sie czy mam pecha czy nie tylko co zrobic żeby lepiej dropiło może mam jakie eq nie teges lub coś innego Jak co moge zrobić nową postac bo 22Lvl to 20minut z expbotem i kumplami co podexpią xD

A co ma eq do dropu medali i do szczęścia? Jak chcesz to zrób new postać ale dla mnie jest to bezsensu. Poprostu pech i tyle.

Legenda
Opublikowano

No to dajci poropozycje jaki lvl najlpeszy ja czytałem że 22 i taki mam ale móże mniejsz może wyższy powiedzcie jak uważacie.

Opublikowano

kup rękawice dropu w IS i będzie lepiej lecieć ;]

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

kup rękawice dropu w IS i będzie lepiej lecieć ;]

Potrafisz czytać?

A i odrazu Dodaje że nie mam zamiaru wydac ani grosza na SM.

@top

Nie przejmuj się, że nie leci za dużo... Raz poleci więcej raz mniej nie ma co się od razu poddawać tym bardziej, że na bocie lecisz.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

No to dajci poropozycje jaki lvl najlpeszy ja czytałem że 22 i taki mam ale móże mniejsz może wyższy powiedzcie jak uważacie.

Dobrze dropi od 18 do około 24/25

Legenda
Opublikowano

ja się nie poddaje tylko dobija mnie to bo mam 4kk i te medale dropia raz na 2 godziny więc troche to irytuje i powtarzam Armbar nie mam zamiau wydaważ ani grosza na SM

Opublikowano

wszystko zależy od szczęścia (nie tego w grze -.-) poza tym ci którzy piszą że 40 medali dropli zmyślają tak samo każdy wyolbrzymia wartość zarobku przy kradnięciu dropu czy expie ;]

@2UP

to jest taka godzina jak 25:00 -_-?? godzina nie ma znaczenia żadnego...

Każdy mądrzeje z czasem...

Legenda
Opublikowano

Hahha Soczes popisałeś się godzina nie ma żadnej różnicy i przez całe życie myslalem że dzien ma 24h a tu nowosc 25h gz

Opublikowano

Potrafisz czytać?

@top

Nie przejmuj się, że nie leci za dużo... Raz poleci więcej raz mniej nie ma co się od razu poddawać tym bardziej, że na bocie lecisz.

chciałem was sprawdzić :P

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Kup albo zrób eq +9 typu tygrysia +9, Tradycyjny +9, bojowa +9, pajęcza+9 i tym 22 lv idź tam dalej na generały powinno lepiej dropić przynajmniej ja tak robiłem i drop był dobry.

buusaga.jpg

Opublikowano

Lol ty tam na 22 chodzisz.? ja na 10 daje rade mentalem, all w wit broń +9      silne na 8  duchowe na 1 i GIT. (tarcza hełm +8 kolce miedziane +7 butki z 1k HP) przeciętnie 10 medali na godzine. :) (z 2x dropem leci około 20)

weź zrób sobie dropka z mniejszym lvl-em to częściej będzie lecieć. 

Opublikowano

Medale najlepiej lecą na 27lvl, i eq nie ma znaczenia.

Wydaje Ci się że jak spamujesz na forum to jesteś fajny?

No właśnie, wydaje Ci się.

Opublikowano

zależy od farta jak koledzy mówią , patrz ja pół roku temu na twierdzy mając 20 lv mental silne m1 lotnąłem w 2h 11 medali a następnego dnia tylko 2

ja mam farta gdy nie myślę,że coś wypadnie na 43 lv podbiegłem do joh-hwana i dropnął k/k :)

stats.php?id=38755">'

Klepnij -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...