Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3Gamers.pl | Serwer z myślą o graczach

elpatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje: 

- Adres IP: ts3gamers.pl

- Ilość slotów: 512 ( licencja NPL )

- Częściowa automatyzacja ( ABot ) 

Co oferujemy: 

> Stabilną maszynę

> Wysoki UPTIME serwera 

> Boty muzyczne 24/7

> Wiele konkursów

> Miłą atmosferę 

> Aktywną administrację

> Kanały dla użytkowników

- kanały prywatne dla wszystkich

- kanały klan + od 10 użytkowników 

- kanały klan ++ od 15 użytkowników

> Rankingi TOP użytkowników 

Pozdrawiamy i życzymy przyjemnych rozmów! 

Opublikowano

Obiecuje wam że wasza licencja idzię na dno ;) za botowanie tsów nie pozwole na to aby jakies boty pokazały się na ts-ach jesteście podli nie potraficie sami doprowadzić tsa na nogi tylko latać i się reklamować

<18:10:02> "team4game.pl lepszy" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:03> "team4game.pl lepszy1" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:04> "team4game.pl lepszy" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)
<18:10:04> "team4game.pl lepszy1" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)
<18:10:04> "team4game.pl lepszy" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:05> "team4game.pl lepszy1" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:05> "team4game.pl lepszy" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)
<18:10:06> "team4game.pl lepszy" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:06> "team4game.pl lepszy1" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)
<18:10:07> Właściwości serwera zostały edytowane przez "(xBot) Administrator"
<18:10:08> "team4game.pl lepszy" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)

Ts-fajny.pl pozdrawia ;)

aBBJCq0.png

Opublikowano
32 minuty temu, Cloud156 napisał:

Obiecuje wam że wasza licencja idzię na dno ;) za botowanie tsów nie pozwole na to aby jakies boty pokazały się na ts-ach jesteście podli nie potraficie sami doprowadzić tsa na nogi tylko latać i się reklamować

<18:10:02> "team4game.pl lepszy" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:03> "team4game.pl lepszy1" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:04> "team4game.pl lepszy" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)
<18:10:04> "team4game.pl lepszy1" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)
<18:10:04> "team4game.pl lepszy" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:05> "team4game.pl lepszy1" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:05> "team4game.pl lepszy" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)
<18:10:06> "team4game.pl lepszy" połączono z kanałem "[cspacer]◥◣  ωɪᴛᴀᴍʏ | ωᴇʟᴄᴏᴍᴇ   ◢◤"
<18:10:06> "team4game.pl lepszy1" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)
<18:10:07> Właściwości serwera zostały edytowane przez "(xBot) Administrator"
<18:10:08> "team4game.pl lepszy" został wykopany z serwera przez "(xBot) Aktualizator" (Twój nick zawiera złą frazę: .pl)

Ts-fajny.pl pozdrawia ;)

Jak dobrze widzę chyba pomyliłeś sewery bo nasze ip to ts3gamers.pl :D 

Opublikowano

Tylko jedna osoba tez używała takiego nicku za chwilę dostała bana i pod innym nickiem się pojawiła wchodzę na tsa a tam dzieci po lat 14 już za przeproszeniem srają w gacie i sie przyznali że to oni jak i wasza domena że płacicie za to ;) i namawiacie do takiego czegoś ;) pozdrawiam jesteście dnem macie npl a robicie konkursy ;) = komercja na dodatek wasze kanały same robią komercje ;) ts został już zgłoszony 

aBBJCq0.png

Opublikowano
2 minuty temu, Cloud156 napisał:

Tylko jedna osoba tez używała takiego nicku za chwilę dostała bana i pod innym nickiem się pojawiła wchodzę na tsa a tam dzieci po lat 14 już za przeproszeniem srają w gacie i sie przyznali że to oni jak i wasza domena że płacicie za to ;) i namawiacie do takiego czegoś ;) pozdrawiam jesteście dnem macie npl a robicie konkursy ;) = komercja na dodatek wasze kanały same robią komercje ;) ts został już zgłoszony 

Czekaj bo nie rozumiem Cie już... Nie pomyliłeś czasem serwerów kumplu? Aktualnie jestem trochę zaszokowany tym co piszesz, jeżeli mamy coś do wyjaśnienia wejdź na ts3gamers.pl ;)

Opublikowano

Nie mam zamiaru nigdzię wchodzić wbiłem raz na ts który się reklamował był to twój ts po chwili te boty dostały bana za chwilę pojawiły się nowe wbiłem znowu pod inny adres gdzie jak pisałem ekipka 14 latków potwierdziła że to wy ;
) i że za to płacicie ....

aBBJCq0.png

Opublikowano

Haha nie rozumiem Cie człowieku... Daj mi jakiś dowód jeżeli o to chodzi bo aktualnie rozbrajasz mnie pisaniem takich głupot na temat mojego serwera. Pierwszy raz widzę wasz serwer a Ty wyskakujesz mi z takim czymś... 

Przy okazji chciałbym odnieść się do Twojego serwera głownie do kseja który przyszedł do mnie na serwer i zaczął nas straszyć crasherem. ;) 

<15:46:13> "K ∆ S ∆ J": Mogę coś zrobić ?

<15:46:40> "Mučio": Co?

<15:46:56> "K ∆ S ∆ J": Zobaczyć czy crasher utrzyma ts3

Opublikowano

Dziwne ze go znasz po 2 siedziałeś u mnie na ts3 ;) więc teraz sam się wkopałes miałeś umnie strefe ;) więc chyba coś już wiesz na temat tego tsa i chciałes zrobić mi na zlość i podkraść ludzi ;) wszystko jasne

aBBJCq0.png

Opublikowano
1 minutę temu, Cloud156 napisał:

Dziwne ze go znasz po 2 siedziałeś u mnie na ts3 ;) więc teraz sam się wkopałes miałeś umnie strefe ;) więc chyba coś już wiesz na temat tego tsa i chciałes zrobić mi na zlość i podkraść ludzi ;) wszystko jasne

Człowieku xD to już przesada, nigdy nie byłem na Twoim serwerze a Mucio to użytkownik naszego serwera który siedzi u nas na strefie...

Opublikowano

Przesada powiadasz ;) to fajna przesada dobra to życzę ci fajnego rozwoju i kradniecia graczy dalej tylko daleko na tym nie pojedziesz ;) obiecuje ci to

aBBJCq0.png

Opublikowano
1 minutę temu, Cloud156 napisał:

Przesada powiadasz ;) to fajna przesada dobra to życzę ci fajnego rozwoju i kradniecia graczy dalej tylko daleko na tym nie pojedziesz ;) obiecuje ci to

Ale człowieku zacznijmy od tego, że wyskoczyłeś do mnie z jakimś nieznajomym mi serwerem ( team4game.pl ) pomyśl trochę bo to śmiechu warte jest 

Opublikowano

Reklamowaniem na innych serwerach nie zdobędziecie wielu graczy. Jeden z waszych Administratorów był na moim TS3 ustawił sobie nick mojego Admina po czym zaczał reklamować Serwer TS3Gamers. Niby sprawę już sobie  wyjaśniliśmy, jednak nie zmienia to faktu, że powinniście posiadać normalną administrację a nie osoby,  które reklamują was na innych serwerach i niszczą opinię :)

Pozdrawiam.

Opublikowano
11 godzin temu, BatonKozaczek napisał:

Reklamowaniem na innych serwerach nie zdobędziecie wielu graczy. Jeden z waszych Administratorów był na moim TS3 ustawił sobie nick mojego Admina po czym zaczał reklamować Serwer TS3Gamers. Niby sprawę już sobie  wyjaśniliśmy, jednak nie zmienia to faktu, że powinniście posiadać normalną administrację a nie osoby,  które reklamują was na innych serwerach i niszczą opinię :)

Pozdrawiam.

Sprawa wyjaśniona, administrator wyleciał z administracji w dniu wczorajszym. Również pozdrawiamy ;p 

Opublikowano
Cytat

5. Własne tematy możemy odświeżać co 24 godziny. Od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

Opublikowano

Serwer wydaję się być w miarę, lecz po wejściu na serwer...

- Banner,

- Styl Kanałów,

- Statystki serwera (Ukradziony styl).

Same minusy, jedyny plus to elpatrys właściciel :) 

Neutral z bardziej na nie, życzę powodzenia w rozwoju serwera.

Opublikowano
Dnia 27.01.2018 o 20:40, HEAVERZZ napisał:

Serwer wydaję się być w miarę, lecz po wejściu na serwer...

- Banner,

- Styl Kanałów,

- Statystki serwera (Ukradziony styl).

Same minusy, jedyny plus to elpatrys właściciel :) 

Neutral z bardziej na nie, życzę powodzenia w rozwoju serwera.

Dziękuję za ocenę ;p 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny rekord ;) dziękujemy wszystkim.

1aJwFR0.jpeg

W dniu dzisiejszym dodaliśmy również strefę gier w której aktualnie znajduję się CS:GO :) 

AeBjcuX.jpeg

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...