Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję wsparcia technicznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Poszukuje kogoś kto ma doświadczenie przy tworzeniu serwerów metin2. Konkretnie chodzi o lagi na serwie oraz cykliczne błędy u graczy z połączonym ciągle kontem. Proszę pisać w temacie kontakt i informacje wszelkie o sobie.

Kontakt: PW, pod postem

• Aive zmienił(a) tytuł na Poszukuję wsparcia technicznego
Opublikowano
16 godzin temu, Kadet15 napisał:

Witam, 

Poszukuje kogoś kto ma doświadczenie przy tworzeniu serwerów metin2. Konkretnie chodzi o lagi na serwie oraz cykliczne błędy u graczy z połączonym ciągle kontem. Proszę pisać w temacie kontakt i informacje wszelkie o sobie.

Kontakt: PW, pod postem

Mogę zerknąć co tam się dzieje ;p wielu pseudo techników powie Ci, że potrzebują dostęp cały do serwera i nie kuś się na to ;) można zdalnie wszystko obczaić co się dzieje na serwie(czyt. logi, sprawdzenie bazy itd.)
Tak się dopytam, z jakich poradników tworzyłeś metina? 
Kolejne pytanie, zapodaj mi tu więcej informacji albo na gg(będzie szybciej) na temat tych lagów, konkretnie co występuje u graczy itp., jeśli nie masz GG to wejdź: https://kamil2321.pl i tam masz możliwość napisania do mnie bez numeru GG, tymczasowy numer się tworzy i zapisuje na kilka dni w ciasteczkach, chyba że masz czyszczone ciasteczka za każdym razem to wtedy nowy numer będzie się generować ;p
Chcesz o mnie informacje? Wejdź na google i wpisz mój nick.
PS. Odwiedź koniecznie zakładkę filmy na google :D 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano
9 godzin temu, kamil2321 napisał:

Mogę zerknąć co tam się dzieje ;p wielu pseudo techników powie Ci, że potrzebują dostęp cały do serwera i nie kuś się na to ;) można zdalnie wszystko obczaić co się dzieje na serwie(czyt. logi, sprawdzenie bazy itd.)
Tak się dopytam, z jakich poradników tworzyłeś metina? 
Kolejne pytanie, zapodaj mi tu więcej informacji albo na gg(będzie szybciej) na temat tych lagów, konkretnie co występuje u graczy itp., jeśli nie masz GG to wejdź: https://kamil2321.pl i tam masz możliwość napisania do mnie bez numeru GG, tymczasowy numer się tworzy i zapisuje na kilka dni w ciasteczkach, chyba że masz czyszczone ciasteczka za każdym razem to wtedy nowy numer będzie się generować ;p
Chcesz o mnie informacje? Wejdź na google i wpisz mój nick.
PS. Odwiedź koniecznie zakładkę filmy na google :D 

Taki trochę @notop ale też @top. Polecam Kamila bo się zna na tym co robi :D

Kiedyś tak z 2miesiące temu mi pomagał przy maszynie ;]

// PLZ nie chcę punktów ;______;

//Nie zapłacił mi za to ;_____;

Opublikowano
Dnia 19.01.2018 o 17:19, Cannzas#111 napisał:

Odezwij się do mnie na gadu-gadu : 61216847

A ty to jesteś taki technik, że na każdym serwerze u ciebie były krytyczne bugi, więc wyjdź. :v

Opublikowano
Dnia 24.01.2018 o 22:36, Cannzas#111 napisał:

no to mi je pokaż czekam kolego, kiedy na każdym moim serwerze w 2013roku chłopcze ?

Na Arhii xD

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...