Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę sponsorem lub administratorem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Zgodnie z tytułem z chęcią zostanę sponsorem/współwłaścicielem i na tyle na ile czas mi pozwala - administratorem Twojego projektu ;)

Co mogę zaoferować?

• Hosting z prawdziwego zdarzenia, a właściwie pełnoprawne maszyny kolokowane w Polsce z dyskami SSD NVMe. Maszyny są opłacone z góry na najbliższe 10 miesięcy - więc nie są to serwery na tydzień :)
  • Hosting WWW, a właściwie kompletną witrynę z autorskim szablonem wraz z forum dyskusyjnym opartą na IPBoard 4.2, na które posiadam licencję :)
  • Kilka domen internetowych opłaconych od 6 do 12 miesięcy wraz z certyfikatami SSL
  • Dostęp do płatnych pluginów, zakupionych przeze mnie
  • Dostęp do oprogramowania Cubik Studio
  • Wsparcie w kwestii doboru silnika serwera MC, pomoc przy konfiguracji i optymalizacji pluginów
  • Kompleksową konfiguracja maszyn
  • Dostęp do masowej wysyłki SMS/mailingów
  • Możliwość dopisania dodatkowej funkcjonalności WWW (np. własny itemshop) oraz (w miarę moich możliwości) prostych wtyczek.
  • Wsparcie merytoryczne

Czego z kolei oczekuję?

• Sensownych propozycji, zarówno od tych co dopiero zaczynają jak i od tych co już posiadają serwery. Nie interesują mnie propozycję dzieci, chcących założyć serwer 'izihc', który będzie przez nie terroryzowany. Serwer ma być czymś, co faktycznie ma rację bytu,
  • % z obrotu itemshopu/reklam itd. W przypadku osób, które nie mogą zaimplementować płatności premium mogę wziąć je na siebie (SMS Premium/Przelewy itd.), a potem z takową osobą się rozliczać
  • Możliwość wystawienie na witrynie WWW i/lub wewnątrz gry własnych reklam dot. moich produktów/usług
  • Możliwość opisania projektu i opublikowania na jego temat informacji w internecie lub książce
  • Możliwość brania udziału w rozwoju projektu
  • Stałego kontaktu i zaufania zespołu, z którym mam podjąć współpracę ;)

Kontakt:

Preferuje kontakt za pomocą poczty elektronicznej na adres: [email protected] - w razie ogólnych pytań, śmiało proszę w temacie ;)

W tytule proszę dodać prefiks [Współpraca MC]

Wewnątrz wiadomości proszę o konkrety dotyczące projektu oraz zespołu go tworzącego - wiadomość nie ma być zbyt krótka, ale też nie powinna być elaboratem na 30 stron opartym na laniu wody. Mile widziane dane kontaktowe ;)

Na wiadomości na 2-3 zdania lub 'Zasponsorujesz mi serwer izihc, bedzie fajnie' - nie odpowiadam!

Pozdrawiam!

• Biter. zmienił(a) tytuł na Zostanę sponsorem lub administratorem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...