Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to możliwe, że serwer ma 70k graczy?

NemiYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy serwer ... jest prawdziwy bo ma ok. 70k graczy

Jeste pomocny ( ͡° ͜ʖ ͡° )

ale nie zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡° )

Opublikowano
16 godzin temu, Szymooh napisał:

Skoro ma tylu graczy to raczej tak ;d

Zawsze można to zrobić pluginem.

Opublikowano
3 godziny temu, Blackovskyy napisał:

Zawsze można to zrobić pluginem.

Kurde, znowu mnie zagiąłeś ;dd nie pomyślałem

• Envqu zmienił(a) tytuł na Czy to możliwe, że serwer ma 70k graczy?
Opublikowano

Plugin na fake-player'ów zapewne.

Pss. Zawsze można osiągnąć tyle graczy, zoptymalizowane pluginy, autorski silnik, dobra maszyna, sektory, kilka(naście/set) maszyn.

Opublikowano

70k graczy nigdy nie widziałem, ale na hypixelu było aż 50k. Jeśli minecraft będzie się dobrze trzymał, a hypixel reklamował, to może kiedyś tyle dobiją...

Opublikowano

To jest fake, więc nie nabijajcie postów pisaniem że dobra maszyna itd. (moim zdaniem) jakby mieli 70k to by wszyscy mowili ze to najpopularniejszy serwer a ja o nim nic nie wiedzialem nawet ze istnieje a osoby co grają 1 dzien w mc wiedzą ze hypixel to najpopularniejszy serwer

Opublikowano

Gdyby hypixel pozwolił wchodzić ludziom z nopremium to by miał z 500k :D 

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Opublikowano

ta serwer z 1000000000000 graczy mrzonki. oczywiście mowa tutaj o proxy .. ktore serwerem nie jest... proxy od spigot'a czyli bungeCord mowa o netty ktory umozliwia połączenie z wieloma client np 50K tak jak juz wspomniales , z tym ze jest to polaczenie z proxy ktory tylko przekierowuje pakiety na osobne serwery .

pewnie dalo by rade zrobić serwer minecraft z "nielimitowana" iloscia slotow ale dzialalo by to na zasadzie współdzielenia zasobow miedzy serwerami a same serwery powinny wtedy plynnie organizować przepływ danych miedzy klientem a proxy i serwerami, więcej zachodu niz jest warte.

zwyklego bukkit'a ani jakiegokolwiek odlamu nie masz szans zrobić dla tak wielu graczy , nawet na "autorskim" silniku jeden serwer pewno nie byl by w stanie tego pociagnąć

Opublikowano

Jest to praktycznie niemożliwe. Praktycznie wiesz, to jest dziwne bo by się tam nie dało grać a jak widzisz ma tysiąc slotów a więc widzisz.. Plugin ;).

Opublikowano

TEMAT DO ZAMKNIECIA PLZ 

• Envqu zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...