Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cźesć

Znalazłem pliki serwerowe do hero zero i chciałem podzielić się nimi z wami. Nie są kompletne ale możece ulepszać swoje statystyki i wykonywać questy i coś wiecej. Dzielę się z wami, ponieważ pracuję na własnych plikach i nie potrzebuję ich.

DL: http://www72.zippyshare.com/v/MnJeoygn/file.html

VirusTotal: https://www.virustotal.com/#/file/22872cb959f9eda80571dc89160c239d69256de4d0da6b4ba9d0dd23385020fa/detection

Autor: Gilu

Opublikowano

Questy można wykonywać tylko z prawie takim samym expem, sklep nie działa, walki też nie chodzą, ranking nie działa, drużyny tez...

Ale nawet fajne pliki, wszystko wasze można samemu dopisać, tylko nie wiem czy masz pozwolenie od gila, bo jak patrzyłem to są jego pliki... :D

Opublikowano
4 godziny temu, Alexss napisał:

Questy można wykonywać tylko z prawie takim samym expem, sklep nie działa, walki też nie chodzą, ranking nie działa, drużyny tez...

Ale nawet fajne pliki, wszystko wasze można samemu dopisać, tylko nie wiem czy masz pozwolenie od gila, bo jak patrzyłem to są jego pliki... :D

Tak, to moja stara podstawka plików. Jak zostawicie informację, że jestem autorem to możecie ich używać, z góry dzięki

Opublikowano
7 godzin temu, Spidiii napisał:

A jak je zainstalować?

Tworzysz bazę danych, importujesz tam plik .sql następnie edytujesz plik request.php i (ok. 54 linii) podpinasz bazę.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Ups... napisał:

Tworzysz bazę danych, importujesz tam plik .sql następnie edytujesz plik request.php i (ok. 54 linii) podpinasz bazę.

Dzięki <3

Opublikowano
14 godzin temu, SfPrivatePl napisał:

Te pliki to wielkie gówno  patrząc okiem technicznym. :/

A ty to większe gówno ;)

Przynajmniej je zrobił a nie tak jak ty biedaku jebany ;) Pozdro

Opublikowano
2 godziny temu, Spidiii napisał:

A ty to większe gówno ;)

Przynajmniej je zrobił a nie tak jak ty biedaku jebany ;) Pozdro

Ciekawe. Mam moje własne, autorskie pliki S&F nowej i starej wersji, jeśli chodzi o herozero mam trochę zrobione.

Oceniłem jakoś kodu, gdyż jest żałosna.

Opublikowano
1 godzinę temu, SfPrivatePl napisał:

Ciekawe. Mam moje własne, autorskie pliki S&F nowej i starej wersji, jeśli chodzi o herozero mam trochę zrobione.

Jak mówiłem, ktoś przysłał mi je i chciałem się nimi podzielić, bo pracuję na własnych plikoch.

Opublikowano
5 godzin temu, SfPrivatePl napisał:

Yhy, już wierze ;P

3 godziny temu, EptunLP napisał:

Jak mówiłem, ktoś przysłał mi je i chciałem się nimi podzielić, bo pracuję na własnych plikoch.

Dasz link do twojego HZ na PW? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...