Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy konfiguracji SilkSpawner.

dawid47c7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem potrzebuje pomocy przy konfiguracji SilkSpawner (jest to plugin dzięki któremu można skopać spawner kilofem z silk touchem)

Działa wszystko ładnie, lecz po skopaniu spawner tak jak by znikł, wyszła jakaś informacja że tak jak by Spawner uległ zniszczeniu nie pamiętam nie chce was okłamać podejrzewam ze gdzieś w configu jest problem dot. Tego że nie zawsze udaje się ten spawner skopać lub po prostu może jakieś permisje trzeba mieć lub jest ustawiony % powodzenia przy skopaniu tego danego spawnera.

Wiem że config jest dość prosty jeżeli chodzi o informacje ponieważ tam jest wszystko napisane po Angielsku a niestety nie ukrywam z angielskim u mnie licho, a na internecie nie ma nic dot. Tego pluginu no chyba że po Angielsku ^^

EDIT 1.

Stwierdziłem że zrobię test.

Postawiłem spawner zrobiłem kilof silktouch no i dobra. Jeżeli mam op'a to skopuje spawner i on wylatuje działa mam w ekwipunku, powtarzam sytuacje spawner stoi kilof wylączam op'a jestem jako normalny gracz skopuje i nie wylatuje. Więc stwierdziłem że może permission więc dodałem to " silkspawners.* " więc z mojego doświadczenia polega to na tym że udostepnia wszystkie permission dot. tego pluginu. I co to samo spawner kilof skopuje i nie działa.

Jakieś pomysły?

• Marosking zmienił(a) tytuł na Problem przy konfiguracji SilkSpawner.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...