Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raiton.pl poszukuje beta testerów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! poszukiwani są beta-  testerzy na serwer,   który będzie startować za ok.  tydzień wszyscy zainteresowani pisać na gg!

Kontakt:          51629098  

FanPage: https://www.facebook.com/RaitonMt2-1227605037378106/?fref=ts

Pozdrawiamy team Raitonmt2.pl 

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano
14 godzin temu, Reygras napisał:

Przecież to kurwa nawet nie wystartuje.

TYPIE PIERDOLNIJ SIĘ W ŁEB I ZASTANÓW SIĘ CO MÓWISZ JEBANY IMBECYLU

Opublikowano

No to niezły poziom administracji serwera, który też stoi na niezłym poziomie - "projekt" rozpoczęty w 2k14 roku, wielokrotnie zmieniane założenia serwera, pomysły, wygląd interface, bronie, zbroje etc. Wszystko aby przez przynajmniej 5 minut stał serwer, który nazywa się tak, jak chcecie. Ponoć pracujecie pełną parą, a w lipcu zniknęliście - ponoć na miesiąc maks, a w praktyce nie było Was pół roku. I od forum też wzięliście mega osobę. Ale cóż: "Jaki serwer, taka administracja, jaka administracja taki wynajęty technik forum" ~ mędrzec Reyaver, 1410 rok p.n.e.

Niech ten post zostanie potraktowany dla wszystkich wyświetlających go (jak i dla moderacji działu) jako przestrogra przed tym syfem. To nic, że to tylko poszukiwania betatesterów, olejcie to szerokim łukiem. Stracicie czas (a jak zdecydujecie się grać to też pieniądze).

Opublikowano
Dnia 12.01.2018 o 15:49, Reygras napisał:

No to niezły poziom administracji serwera, który też stoi na niezłym poziomie - "projekt" rozpoczęty w 2k14 roku, wielokrotnie zmieniane założenia serwera, pomysły, wygląd interface, bronie, zbroje etc. Wszystko aby przez przynajmniej 5 minut stał serwer, który nazywa się tak, jak chcecie. Ponoć pracujecie pełną parą, a w lipcu zniknęliście - ponoć na miesiąc maks, a w praktyce nie było Was pół roku. I od forum też wzięliście mega osobę. Ale cóż: "Jaki serwer, taka administracja, jaka administracja taki wynajęty technik forum" ~ mędrzec Reyaver, 1410 rok p.n.e.

Niech ten post zostanie potraktowany dla wszystkich wyświetlających go (jak i dla moderacji działu) jako przestrogra przed tym syfem. To nic, że to tylko poszukiwania betatesterów, olejcie to szerokim łukiem. Stracicie czas (a jak zdecydujecie się grać to też pieniądze).

Nie masz żadnych argumentów  xD  jebnij się w łeb serio.

Opublikowano
Dnia 12.01.2018 o 15:49, Reygras napisał:

Czego ty ode mnie chcesz? xD nie wiem, dupa Cię boli, że to ja jestem, a nie Ty? Ja mam wysrane na to co robisz i gdzie adminujesz, a tym bardziej nie chodzę po prezkach czy innych tematach serwerowych, gdzie masz admina i nie płacze, że jesteś w administracji, więc zamknij dupe i rob co masz robić, a od innych się odczep. Jak masz jakieś zażalenia to na pw. Nie kompromituj się bardziej i nie pokazuj jakim dnem umysłowym jesteś, tak jak na fb ze skejciorem się kłóciliście, który z was jest lepszym adminem. Pełen profesjonalizm, naprawdę. 

Ja przynajmniej się ogłaszam jako profesjonalne usługi IPB / IPS jak rzucasz prowokacjami na prawo i lewo albo masz ból dupy, że ktoś śmiał wziąć mnie, a nie ciebie na admina. Bez pozdrowień. 

Zapraszamy na betę B) czeka was sporo atrakcji. 

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Reygras, a dziwisz się, że ją wzięli? Masz ból dupy o to? Pochwal się swoimi wyczynami na różnych forach, co żeś na odpierdzielał.

Nie pozdrawiam.

A Was zapraszam również na betę i na nasze forum, gdzie będziecie o wszystkim powiadamiani na bieżąco :).

Opublikowano

UWAGA, UWAGA !  MAMY JUŻ 20 BETA TESTERÓW ZOSTAŁO JESZCZE 20MIEJSC ZAPRASZAMY DO ZAPISÓW!

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...