Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie :] tylko za kupowanie jeśli wiedzą że kupujesz i dlatego masz tyle yang to cię nie zbanują ... muszą mieć dowód, logi itp.

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Nie, możesz być o to spokojny ze nie dostaniesz. Ale moze dla pewności zrób jeszcze 1 15 lvl i podziel kasę na pół;]

Opublikowano

na stronie mt2 pl ostatnio widzialem jak pisalo ze za duza kwote (np 190kk na 20 lvlu) konta beda blokowane i kazali trzymac je na glownych postaciach..

jak znajde linka to podam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a nie możesz po prostu trzymać na głównej postaci ?

ps jak się nie będziesz chwiał to nie zbanują

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

Wiecie dlaczego trzymać kase na głównych postaciach? Ponieważ GM kradna itemy bardzo czesto, i jeżeli trzymasz na głownej postaci zazwyczaj +50 lvl, to Cie okradną, a tak to kase masz na postaci na ktore3j zadko grasz i tam tylko kase trzymasz, nikt tej postaci nie zna więdz sie nie okradna, team metin2PL to złodzieje, kradną, to oni przeciez yangi na allegro wystawiaja, pare razy dostałem bana bez przyczyny, na 2 tygodnie, a po 2 tyugodniach Itemow nie bylo (drogich itemow)

Opublikowano

Wiecie dlaczego trzymać kase na głównych postaciach? Ponieważ GM kradna itemy bardzo czesto, i jeżeli trzymasz na głownej postaci zazwyczaj +50 lvl, to Cie okradną, a tak to kase masz na postaci na ktore3j zadko grasz i tam tylko kase trzymasz, nikt tej postaci nie zna więdz sie nie okradna, team metin2PL to złodzieje, kradną, to oni przeciez yangi na allegro wystawiaja, pare razy dostałem bana bez przyczyny, na 2 tygodnie, a po 2 tyugodniach Itemow nie bylo (drogich itemow)

Twoja teoria jest błędna ale co ja tam będę ci tłumaczył...

@topic:

Lepiej przełóż tą kasę na inną postać bądź rozdziel ją, ponieważ banują za trzymanie kasy na niskich lvlach.

Opublikowano

Ale wydaje mi się ze GM'owie moga sobie zrobic itemki jakie chcą. Czy moze mi sie zle wydaje, nie byem gm'em na PL'u

Opublikowano

O prosze :)

To jest ukryta treść, proszę

To utwierdziło moje przekonanie, że team mt2 to cioty. Na pewno postawili jakiegoś bota do banowania, albo coś, zamiast banować wszystkie postacie, których nicki składają się z przypadkowych znaków.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...