Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Proste strony WWW od 20zł

HeroseQGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Strony WWW/ / bannery / prosta grafika

Metoda kontaktu: Forum, mail ([email protected])

Opis rzeczy: Wykonuję proste strony internetowe za niewielkie pieniądze.

Cennik jest indywidualny i zależy od potrzeb klienta. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu ;)

Oczekiwana/oferowana cena: Ceny zaczynają się od 20zł Zdjęcia/inne informacje: Moją wizytówkę znajdziesz pod adresem - http://HeroseQ.ga

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 godzinę temu, HeroseQGaming napisał:

Portfolio zostało wzbogacone o nową wizytówkę: http://heroseq.ga/temp2

- Używanie znaczników takich jak <b> albo <br> (dodatkowo źle użytych - niedomkniętych) to juz serio przeszłość
- Dlaczego wstawiasz <body> dopiero w połowie strony?
- Dodatkowo strona mimo swojej prostoty jest zupełnie nieresponsywna - popracuj nad tym
- Użycie meta tagów bez ich wartości, przecież to jest bez sensu

Takie szukanie płatnych zleceń przed dobrym nauczeniem się chociaż podstaw jest trochę słabym pomysłem, radzę Ci porobić na razie trochę stron jedynie dla siebie.

Opublikowano
8 godzin temu, szymo02 napisał:

- Używanie znaczników takich jak <b> albo <br> (dodatkowo źle użytych - niedomkniętych) to juz serio przeszłość
- Dlaczego wstawiasz <body> dopiero w połowie strony?
- Dodatkowo strona mimo swojej prostoty jest zupełnie nieresponsywna - popracuj nad tym
- Użycie meta tagów bez ich wartości, przecież to jest bez sensu

Takie szukanie płatnych zleceń przed dobrym nauczeniem się chociaż podstaw jest trochę słabym pomysłem, radzę Ci porobić na razie trochę stron jedynie dla siebie.

Dzięki za uwagi, ale to jest tylko template zrobiony na szybko i do celów demonstracyjnych. Nie miałem potrzeby uzupełniania znaczników meta. Nad tym żeby strona była responsywna nadal pracuję i jeszcze raz przypominam że jest to tylko template. Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...