Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

poprawa questu na nadawanie bonusów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym uzyskać efekt, w którym questem nadawalibyśmy bonusy wierzchowcowi/petowi itd, gdy użyjemy pieczęci to bonusy nam dodaje, zdejmujemy to odejmuje, z tym że domyślacie się jak to działa w moim queście :D Tak, że możnaby sobie zrobić że postać miałaby 500kk hp :D Ale nie wiem jak to mógłbym zrobić... Questa na wierzchowce od Terenzo ni cholery nie potrafię zedytować, żeby mogły być np. 3 bony w wierzchowcu... :P

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Dałbym sobie rękę uciąć, że załączałem tego questa :P No cóż, byłbym bez ręki :D 

Proszę Cię bardzo:

bony.quest

Chciałbym żeby to działało tak jak np. dodam w navicacie bony do pieczęci zwierzaka... Po przywołaniu nadaje nam bony, po odwołaniu zwierzaka zabiera... Z pieczęciami byłoby podobnie, mam pieczęcie nie zakładane na żaden slot, działają podobnie jak księga przywołania konia... Chciałbym żeby postać siedząc na wierzchowcu miała bonusy, a schodząc z wierzchowca bonusy byłyby odbierane... :D

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...