Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na tibie

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

czy opłaca się wrócić na rl tibię ?

Mógłby mi ktoś streścić jak to wygląda ? Zastanawiam się nad grą palkiem, knightem. Mógłby ktoś coś doradzić ? :p

Przewiduję zakup pacc'a... ale nie wiem na jakim lvlu aby nie tracić czasu/pieniędzy.

Opublikowano

Opłaca się, nie ma boterów; fajne zmiany ostatnio miały miejsce; połączyli serwery, quick looting, daily bonusy. No i liczba online ciągle wzrasta z tego co zauważyłem ;)

Pacca kupuj od razu, czas straciłbyś, gdybyś expił do x lvla, żeby go kupić. 

Opublikowano

Jeżeli miałbyś kasę na XP Boosty (są za Tibia Coiny w sklepie) + potki itp. to myślę, że w parę dni grając normalnie :11_blush:

Jeżeli chcesz grać solo to wybierz rp, tu się za bardzo nic nie zmieniło.

Opublikowano

Bardzo opłaca się grać teraz knightem jest masa dodanych rzeczy i od razu kupuj pacca. Osobiście 100lvl msem/ed wbijam w 5dni na waste, rp nie wiem a ek chyba niestety troszkę dłużej ale do tibii zawsze warto wracać!

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema wszystkim, i @Killer1918 .

Rowniez zamierzam wrocic do Tibioszki i expic na real, pograc z kims . 

Killer wybrales jakis serwer?

Szukam chetnych do startu albo juz grajacych :)) pozdroo 

0df23ce63e75cfff.jpg

POMOGŁEM ? . - Like :)

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z booterami teraz? Ten battle eye faktycznie coś zmienił i nie ma booterów? Pytam bo chce wrócić do gry po roku przerwy ;)

Opublikowano

Stricte nie ma botów a już napewno cavebotów, ew. jakiś healer albo tasker. Gdyby Tibia nie poszła w taką stronę jaką poszła bardzo możliwe, że przeżywała by drugą młodość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...