Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IP changer do metina pomocy

byku00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu GF wprowadził maxymalna liczbe kont które można mieć zalogowane na tasmani= 14kont, a z racji że mam dużą rodzine i kazdy gra na bufka sklepy itp to troche tego wychodzi i brat czy matka nie mogą grać w najlepszą gre na świecie więc pisze do was  z prośbą o pomoc bo sam już szukałem, sprawdzałem i zadnen program do zmiany IP nie działa w metinie. Testowałem 3 rozne programy i na każdym były offline serwery. Czytałem że GF wiele proxy poblokował, program może być płatny to nie problem oraz osobie która mi oraz całej rodzinie pomoże to moge jej też pomoc czy to dotacja w metinie czy gdzie indziej ;)  z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Również polecam Hotspot Shield.

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano
Dnia 7.01.2018 o 15:13, byku00000 napisał:

Witam od jakiegoś czasu GF wprowadził maxymalna liczbe kont które można mieć zalogowane na tasmani= 14kont, a z racji że mam dużą rodzine i kazdy gra na bufka sklepy itp to troche tego wychodzi i brat czy matka nie mogą grać w najlepszą gre na świecie więc pisze do was  z prośbą o pomoc bo sam już szukałem, sprawdzałem i zadnen program do zmiany IP nie działa w metinie. Testowałem 3 rozne programy i na każdym były offline serwery. Czytałem że GF wiele proxy poblokował, program może być płatny to nie problem oraz osobie która mi oraz całej rodzinie pomoże to moge jej też pomoc czy to dotacja w metinie czy gdzie indziej ;)  z góry dziękuje za pomoc

zapomiales dopisac ze mata ojciec kuzyn kuzynki babcia i dziadek graja oraz zwierze twoj pies oraz kot tez graja w metina bajki lepszej nie slyszalem poprostu bocisz na 20 kont i masz problem xD po co te klamstwa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...