Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ancient Ruins

Saphire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ancient Ruins

Cześć, miałem ostatnio trochę wolnego czasu i zrobiłem kolejną mapę.

Minimapa:

ckCkZ7L.png

Screeny:

https://i.imgur.com/rKTzAWK.jpg

rKTzAWK.jpg

Jak oceniacie?

Opublikowano
Dnia 7.01.2018 o 17:01, Aive napisał:

Tak z ciekawości, ile czasu zajęło Ci zrobienie tej mapki? Jest śliczna :>

W sumie to nawet nie wiem. Nie robiłem jej całej od razu, czasami godzinę dziennie coś porobiłem, a bywały dni, że nic nie robiłem.

Opublikowano
24 minuty temu, Beseran napisał:

Edytowana mapa z metin2global. Nic ciekawego, ale jednak coś tam od siebie włożyłeś! ^^

2018-01-17_200026.png

Ale to dalej jest podpierdolka mapy i leciutka edycja, unskillowe zachowanie... na miare MPC :v

Opublikowano
1 godzinę temu, TonyBletek napisał:

Ale to dalej jest podpierdolka mapy i leciutka edycja, unskillowe zachowanie... na miare MPC :v

Na tej mapie z globala jest jedynie 1/5 tego co jest pokazane tutaj. 

Z resztą robię te mapy dla zabicia czasu, nigdzie ich nie sprzedaje.

Opublikowano
15 godzin temu, Beseran napisał:

Edytowana mapa z metin2global. Nic ciekawego, ale jednak coś tam od siebie włożyłeś! ^^

2018-01-17_200026.png

Jakim prawem w ogóle zabierasz tutaj głos, skoro Ty jesteś kilka klatek niżej? :/

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
18 godzin temu, TonyBletek napisał:

Co się sadzisz 123 gość map nie sprzedaje więc hamuj bajere bo będziesz łamany 123

Mapka ładna :ninja:

Opublikowano

Pokaż mapę bez efektów graficznych.

1 godzinę temu, Lajk™ napisał:

Co się sadzisz 123 gość map nie sprzedaje więc hamuj bajere bo będziesz łamany 123

No powiedz mi, skąd masz taką informację, że on nie sprzedaje tych map. Pytam raz dwa trzy, kurwa mi podawaj informację, skąd masz informacje, że nie sprzedaje map.

Opublikowano
57 minut temu, Lajk™ napisał:

No gościu się doigrasz w końcu 123, a połamać to ci mogę szczęke 123 bez ODBJORU 123.

18 godzin temu, Saphire. napisał:

Na tej mapie z globala jest jedynie 1/5 tego co jest pokazane tutaj. 

Z resztą robię te mapy dla zabicia czasu, nigdzie ich nie sprzedaje.

Rób od zera, jest o wiele lepiej można pokazać swój własny pazur. 

Opublikowano
2 godziny temu, Reygras napisał:

Pokaż mapę bez efektów graficznych.

No powiedz mi, skąd masz taką informację, że on nie sprzedaje tych map. Pytam raz dwa trzy, kurwa mi podawaj informację, skąd masz informacje, że nie sprzedaje map.

Okazało się że sprzedaje, Lajk was zrobił w chuja, wszystko przekręcił haha! Już nie możesz mi ufać

2 godziny temu, TonyBletek napisał:

No gościu się doigrasz w końcu 123, a połamać to ci mogę szczęke 123 bez ODBJORU 123.

Rób od zera, jest o wiele lepiej można pokazać swój własny pazur. 

nie strasz nie strasz bo się zesrasz 123

+1 czekam na kolejne prace od autora

Opublikowano
Dnia 18.01.2018 o 11:31, SiureK™ napisał:

Jakim prawem w ogóle zabierasz tutaj głos, skoro Ty jesteś kilka klatek niżej? :/

Wypowiedź nie była skierowana do ciebie więc nie rozumiem po co się wgl wypowiadasz. 

Skoro kolega napisał, że 'zrobił' kolejną mapę, to ja po prostu chciałem uświadomić innych, że tak do końca to nie jest jego autorska praca i tyle.. 

Koniec tematu.. Bye

Opublikowano
1 godzinę temu, Beseran napisał:

Wypowiedź nie była skierowana do ciebie więc nie rozumiem po co się wgl wypowiadasz. 

Skoro kolega napisał, że 'zrobił' kolejną mapę, to ja po prostu chciałem uświadomić innych, że tak do końca to nie jest jego autorska praca i tyle.. 

Koniec tematu.. Bye

Autorska mapa? Przypomnieć Ci "coloseum" i "o kurczę, podobny pomysł"? Nie szczekaj jak jesteś nisko, eldo.

żenada1 — kopia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...