Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban permanentny za griefing?

ericsson19281

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam CS go wchodzenia na steam i mam jakiegoś bana w CS na tydzień ok. Po tygodniu wlaczam CS pisze ze ban niska szkodliwość i 30 dni ban ok. Teraz po miesiącu wlaczam CS go potwierdza ze ban sie skończył i "konto steam zostało zablokowane przez nadzór" bana mam prawdopodobnie za griefing bo cheatow nie instalowalem i nie pobieralem wiec wtf będę mógł jeszcze w CS zagrac czy uznać valve za Zlodzei którym zależy na ******* 35 zł za gre

Opublikowano

A więc tak. Pierwszy Ban to typowa tygodniówka ( I bardzo dobrze, jeżeli griefujesz to cierp ciało). Drugi ban to niska szkodliwość czyli Pierwszy overwatch oraz ban na 30 dni. Niestety System VAC reaguje od Tygodnia do Miesiąca w zależności od ilości reportów na konto. Prawdopodobnie jest to drugi ban za grief który może trwać od 2 miesięcy do perma.

Pozdrawiam
Zarony

@Edit.

OB (Overwatch Ban) Trwa około 48h na wyjaśnienie spraw. Potem albo znika albo nakładany jest prawidłowy Ban w zależności od przewinień

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Ban permanentny za griefing?
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...