Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Odpalić 3Xem2 Na Słabym Kompie....

riddickO120

TUT  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. skorzystasz z tuta?

• nie
      6
    • ta
      4
    • mo?e kiedy?
      3
    • nie wiem
      2
  2. 2. czy jest dobry?

• wizualnie i w praktyce
      3
    • w praktyce
      3
    • wizulanie
      4
    • do dupy :/
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w moim Tutorialu:

Jak Odpalić 3xEM2 Na Słabym Kompie....

Potrzebne programy:

-minimizeXP [DL] [sKAN]

-EasyMetin2 [TEMAT]

-trzy konta na metin2PL(najlepiej zrobić 3 mentali o nickach np:vhn7w98h4uiyf)

instrukcja:

1.pobieramy em2 i minimizeXP

2.odpalamy minimizeXP

3.odpalamy trzy nasze boty przez EM2

4.teraz,gdy odpaliliśmy minimizeXP przy każdym AKTYWNYM oknie mamy takie coś: minimize.png ( jak komuś obrazek nie działą http://img541.imageshack.us/img541/9380/minimize.png

gdy to klikniemy,aktywne okno zminimalizuję się to traya.

5.tym sposobem metin ciągnie o wiele mniej pamięci i nie zamula komputera! można go w każdej chwili przywrócić

UWAGA!

gdy expimy na expbocie, widoczne jest od niego to okienko z mapką i ustawieniami.to głownie ono ciągnie tak pamięć RAM! gdy bot expi wyłączamy je przyciskiem HOME(nad strzałkami)

a teraz przejdźmy do tego co napisałem w opisie tematu...

1.robimy 3 mentali.

2.logujemy kazdego na innym CH.(odpalamy przez EM2)

3.konfigurujemy EM2 według potrzeb.

4.i to właściwie all :D reszte macie opisaną wyżej

Zapewniam dzięki temu możemy mieć 3expboty odpalone i robić wszystko inne :)

nie obraził bym się za 64966198.png

Poradnik 100% by Me

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dodatkowo można pobrać z neta program GameBoster który przyspiesza windows specjalnie na cele gierek :)

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Dodatkowo jak wam kicknie bota to już macie pobotowane bo okno musi być na wierzchu by was ponownie zalogowało. Jeśli nie kicknie to macie farta, jeśli tak no to wiadomo.

Do tego celu można też zwiększyć rozmiar pliku stronicowania, wtedy to, czego system rzadziej używa wrąbie do pliku stronicowania co poskutkuje lekkim zluźnieniem ramu ;p

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

No jeżeli to faktycznie zadziała i po kicknięciu bot się zaloguje to bardzo mi pomogłeś :P

Na dwóch botach jeszcze jakoś daje radę , ale o trzech nie ma mowy , pobiorę to co podałeś i zobaczymy czy 3 boty pójdą ;)

Tak czy siak + dostałeś .

EDIT Może to głupie pytanie , ale jeżeli już zminimalizowałem tego bota tym programem to jak go z powrotem włączyć ? xD

EDIT 2 już znalazłem xD

Opublikowano

Włączasz ten program do rzucania do traya i tam masz okna które są w trayu klikasz 2x i wyskakuje ci z powrotem :) A mi przy 1 bocie komp po 4h pracy się tnie i nic nie da się zrobić :/

Opublikowano

Włączasz ten program do rzucania do traya i tam masz okna które są w trayu klikasz 2x i wyskakuje ci z powrotem :) A mi przy 1 bocie komp po 4h pracy się tnie i nic nie da się zrobić :/

Bo tak się niestety dzieje... Lepiej mieć grę w oknie (jak najmniejszym - nawet można 100 x 100 xD)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mogę znaleźć tego minimize xp nigdzie a twój link jest jakiś inny i nie ma downloadu... zaraz poszukam tego programiku ale wątpię zęby jak lognie bota to aby przy trayu go zalogowało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...