Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restartowanie statystyk graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie jak wyzerowac wszystkim graczom statystyki, chodzi mi o to żeby usunąc im wszystko. Pieniądze, itemki itd.

@edit

Jak zrobic zeby gracze po zalogowaniu respily sie na spawnie?

Pokémon Polish Community

Pokémonowy serwer Discord!

Opublikowano

@Shai332
1. Zależy od pluginów np. w IConomy jest reset money all (Lub coś podobnego) ew. możesz wyczyścić foldery w których to się zapisuje, albo zrobić kopię przed startem edycjii i po zakończeniu wgrać ją.
2. Musisz ustawić spawn za pomocą /setspawn
:> Jeżeli pomogłem to możesz poratować plusikiem -.-

Opublikowano

@up Z tego co przeczytalem to nie usunie wszystkim ekwipunku, pieniedzy. Jedynie to usunie jednemu graczowi, a mi chodzi o to zeby usunac wszystkim wszystko. Jakis bardziej zaawansowany uzytkownik moglby sie wypowiedzic?

Pokémon Polish Community

Opublikowano

to co ci podal blak powinno pomoc z przedmiotami w ekwipunku natomiast ekonomia jest wiekszym problemem a to ze masz Vault to oznacza ze korzystasz z providera < a nie samego pluginu ktory odpowiada za ekonomie wiec to zalezy jaki plugin posiadasz....

to ja tez sie pobawię w wróżbitę , i to na 100% powinno pomóc ,robisz to tak wchodzisz w konsole/terminal i wpisujesz

rm -rf [pelna nazwa folder z serwerem] mozna tez sformatowac partycje zawierajaca serwer ale to nieco wiecej zabawy

:) lub mając plugin SuperHiperProElo_edycje wpisujesz /frajerujemy nowa edycje

ale nie pamiętam jakie pozwolenia, to juz musiał bys sam poszukać

https://bukkit.gamepedia.com/CraftBukkit_Commands

setworldspawn [x] [y] [z] Sets a worlds's spawn point. If no coordinates are specified, the player's coordinates will be used. setworldspawn 0 0 0 minecraft.command.setworldspawn Operators
Opublikowano
45 minut temu, damianq20 napisał:

to co ci podal blak powinno pomoc z przedmiotami w ekwipunku natomiast ekonomia jest wiekszym problemem a to ze masz Vault to oznacza ze korzystasz z providera < a nie samego pluginu ktory odpowiada za ekonomie wiec to zalezy jaki plugin posiadasz....

to ja tez sie pobawię w wróżbitę , i to na 100% powinno pomóc ,robisz to tak wchodzisz w konsole/terminal i wpisujesz

rm -rf [pelna nazwa folder z serwerem] mozna tez sformatowac partycje zawierajaca serwer ale to nieco wiecej zabawy

:) lub mając plugin SuperHiperProElo_edycje wpisujesz /frajerujemy nowa edycje

ale nie pamiętam jakie pozwolenia, to juz musiał bys sam poszukać

https://bukkit.gamepedia.com/CraftBukkit_Commands

setworldspawn [x] [y] [z] Sets a worlds's spawn point. If no coordinates are specified, the player's coordinates will be used. setworldspawn 0 0 0 minecraft.command.setworldspawn Operators

Podal bys link do tego pluginu SuperHiperProElo_edycje ? W google nigdzie nie mogę znaleść

@edit

A i plugin który jest od ekonomi to u mn chb Vault lub Essentials, dokładnie nie wiem.

Pokémon Polish Community

Opublikowano

@up

Dobra odkryłem własnie sposób że jak wpiszę /eco reset ** 0 to resetuję wszystkim pieniądze do 0, teraz pozostało wyczyścić ekwipunek do 0 i usunąc wszystkim wyspy w pluginie IslandWorld? Umie to ktoś ? :D

Pokémon Polish Community

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

4close

Dnia 5.01.2018 o 23:42, Blackovskyy napisał:

Usuń folder Players.

To pomogło lecz nie usuwało danych administratorom (nw czemu)

A co do zresetowania ekonomi /eco reset ** (usunęło $ wszystkim co zalogowali się na serwer)

Pokémon Polish Community

• Marosking zmienił(a) tytuł na Restartowanie statystyk graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...