Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps/płynności w grze Minecraft

Daiowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie.

Mam problem dotyczący gry minecraft.

Otóż problem polega na tym, iż , od pewnego momentu mam bardzo duże lagi serwerowe na serwerach wieloosobowych , na wszystkich serwerach na jakich bym nie grał. Ale problem leży w tym , że tylko z minecraftem mam taki problem. Jak gram w inne gry na przykład w lola czy csa, wszystko jest idealnie, ping niski, stały. A na serwerach w minecrafcie, mam bardzo lagi i tylko tam. Podczas gry w minecrafta mam około 10-15% utraty pakietów. a podczas grania w inne gry 0%. Czym to może być spowodowane?  Dziękuje bardzo za pomoc.

Nie wiem czy ten problem umieściłem w dobrym dziale, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu o problemach dotyczących minecrafta.

Opublikowano

Hej!

Fps ponad 350 stałe.

Gra na singleplayer chodzi normalnie, tak jak dawniej, nie laguje nic i wszystko jest bardzo fajnie.

Myślę, że to nie jest internet. To coś związane z mc, bo w innych grach mam wszystko dobrze, stały, niski ping.

• 2 miesiące temu...
  • Marosking zmienił(a) tytuł na Spadki fps/płynności w grze Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...