Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Our-World [PL] [SEZON2] [Exp:15x] [Drop:30%]

Our-World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GN67opa.png

Mamy zaszczyt zaprosić was drodzy gracze na nowo powstały serwer Mu Online pod nazwą Our World Mu .
Owa gra powstała na wizji doświadczonych graczy , która oderwie was od monotonnego życia do

fantastycznej przygody dzięki której zostaniecie w niej na dłuższy czas . Dzięki doświadczeniu

i wielu lat przegranych na różnych serwerach , odnaleźliśmy wręcz idealny inspirowany konfig gry z legendarnego X-World'a.

Porażki innych serwerów motywowały nas do jeszcze większego działania który przerodził się własnie w świat Our - World.

Wiadomo nikt ani nic nie jest doskonale, lecz nam do przybliżonej doskonałości

brakuje właśnie Ciebie drogi graczu, tak więc nie wahaj się i dołącz do wiecznych samurajów

q4RoYkn.png

Nazwa servera: OUR-WORLD MU Online

Wersja: 1.02c
Max il. Graczy Online: 400
Godziny działania: 24/h

Strona Główna
Forum Serwera

os2356.png

Exp: 15x
Drop: 20/30%
BB: OFF
HP Moob'ów: 100
Reset: 400lvl
New Custom Reset : Tutaj
GM Eventy: TAK
Gildia: od 200lvl
Boxy: tak
Punkty za poziom: 5 / 7
Waluta na serwerze: Jewel of guardian +13
DL: od 250 lvl
MG: od 220 lvl
Maksymalny poziom itemu: +13 +28
Wypadajki : Tutaj

hwpm36.png

DK: 5/6
DW: 5/6
Elf: 5/6
MG: 7
DL: 7

f6aks0.png

Bless: 100%

Soul: 70%

Life: 70%

pqdbfo.png

+10: 55% || 80% (z Luck)
+11: 50% || 75% (z Luck)
+12: 45% || 70% (z Luck)
+13: 40% || 60% (Z Luck)

+13: za nagrodę premiowaną
=

ju7fn9.png

* Blood Castle *
* Devil Square *
* Chaos Castle *
* Castle Siege *

s4k1b2.png

PartyExp(2) : xxx%

PartyExp(3) : xxx%
PartyExp(4) : xxx%
PartyExp(5) : xxx%

SetPartyExp(3) : xxx%
SetPartyExp(4) : xxx%
SetPartyExp(5) : xxx%

Data startu serwera nie jest jeszcze znana. Publikacja będzie na bieżąco uzupełniana wraz z nowymi ustawieniami, zapraszamy do składania propozycji i zadawania pytań na temat serwera na naszym forum jak i tutaj pod tematem.

Spoiler

Opublikowano
14 minut temu, Our-World napisał:

Nie mamy nic wspólnego z serwerami .Cinu . A twój post jest trochę nie na miejscu.

To konto założył on (albo Muscol, ale się nie przyzna bo boi się bana za multikonto), żeby nie dodawać tematu o pierwszej edycji Our-World ze swojego konta (na którym zresztą ma moderatora tego działu), bo wiedział, że się skończy jak skończyło. Jeżeli nie graliście na serwerach tej osoby (@Cinu.)to zapoznajcie się z tymi tematami:

W skrócie oszust :)

Opublikowano

Oszust z jakiego powodu? Proszę mi odrazu nie wysuwać pochopnych wniosków. Owszem współpracowałem z Cinem przy pierwszym serwerze Our-World ale nasza współpraca jak było widać w temacie nie doszła do skutku i Cinu zaczął stawiać swoje serwery. Tak mam drugie konto Muscol możecie zbanować któreś z tych nie interesuje mnie to. Ale powtarzam jeszcze raz że nie mam nic wspólnego z Cinem i jego serwerami.

@Marchwjco to za reakcja na post FilipXXo zamiast to usunąć dajesz mu "Lubię to"?

Opublikowano
17 minut temu, Our-World napisał:

@Marchwjco to za reakcja na post FilipXXo zamiast to usunąć dajesz mu "Lubię to"?

Od kiedy za obelgi się kasuje posty, zamiast dać ostrzeżenie?

Opublikowano

Dlaczego "wszyscy" myślą , że to Cinu ? Jakieś konkretne wytłumaczenie ? Jakiś konkretny powód ? 
O ile moja wiedza mnie nie myli to pliki s2 są powszechnie dostępne a skrypty można kupić u jednych z hostingu ? 

Moim zdaniem owszem wersja i ustawienia takie same ale ja nie widzę powiązania między tym serwerem a Cinem. @Marchwj Jeżeli uważasz , że to są te same osoby to podaj jakieś konkrety , a nie z palca wyssane informacje które podałeś ( skoro była już publikacja to dlaczego Cinu jej nie publikował jak swoich serwerów ?- Przecież byłeś jego najlepszym kolegą  ). Może jestem naiwny ale uważam , że Cinu stawiać nowy serwer nie miałby "nikszy" honoru - Takie moje zdanie.

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano
Cytat

Przecież byłeś jego najlepszym kolegą 

No i stąd wiem, że on miał (ma?) dostęp do tego konta, które dodało ten temat i ten co podlinkowałem wyżej. No ale skoro Muscol mówi, że to nie on to OK.

Chociaż głupotą byłoby przyznanie się do współpracy z nim xD

Spoiler

ktoś ma jakieś wątpliwości w to co piszę - piszcie pw, mogę wszystko podeprzeć screenami ;d

Opublikowano
Przed chwilą, Marchwj napisał:

No i stąd wiem, że on miał (ma?) dostęp do tego konta, które dodało ten temat. No ale skoro Muscol mówi, że to nie on to OK.

Każdemu można wiele wytknąć ale nie popadajmy w paranoje , że tylko Cinu może mieć s2 takie jak słynny serwer X-WORLD.  Niestety , wysunąłeś pochopne wnioski... Po za tym możesz sprawdzić ip Cina i porównać je z osobą wystawiającą post ( chyba - w zależności jaki masz uprwanienia . ) . I jak się dowiesz na pewno to przeproś i zwróć honor jak przystało na mężczyznę.

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

• Marchwj zmienił(a) tytuł na Our-World [PL] [SEZON2] [Exp:15x] [Drop:30%]
Opublikowano

W tym miesiącu nie damy rady ruszyć z serwerem z powodu braku czasu. Dlatego nie podawałem daty startu aby nie robić zbędnego szumu ani nie ruszać z nie dokończonym serwerem, nie długo powrócimy ale już na 100% pozdrawiam.

Temat można usunąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...