Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem -metin2international

BenGamin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z góry przepraszam za bałagan, pp. nie wiem, gdzie mogę o to spytać, a w temacie o internationalu, nie moge dodawać postów, a więc, dzisiaj po robocie ściągnąłem sobie owy serwer, z tym ze nie jestem pewien, czy zrobiłem wszystko dobrze, mianowicie gdy wchodzę do gry, mam wszystkie CH wyłączone, gdy się loguje wyskakuje error, a co mnie dziwi, mam zapisane passy "kevin4662" i jakieś inne, mimo, ze sciągałem z oficialnej stronki tego metka, ktoś mógłby się wypowiedzieć na ten temat? z góry dziękuję :D 

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z uruchomieniem -metin2international
Opublikowano

Ja też mam teraz wszystkie CH offline, może jakis update robią albo serwer na chwile off.

Powinni to chyba naprawić niedługo, a te passy co masz zapisane to każdy ma jak ściąga clienta, po prostu je usuwasz ;p

Opublikowano

Ja jeszcze 2 godziny temu grałem normalnie w robocie na kompie. W domu na lapku też problemów nie miałem, po prostu chyba jakieś problemy z serwerem są i jest off tak mi się wydaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...