Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Survival-Rpg

radekpoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpewniej przyda Ci się plugin MythicMobs. Tu masz poradnik co do niego:

https://www.mpcforum.pl/topic/1622194-mythic-mobs-krok-po-kroku/

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Może TreasureChest który dodaje możliwość robienia skrzyni z skarbami? Wpisz w google frazę Minecraft Plugins for RPG i dużo ci ich wyskoczy. Jeżeli szukasz jakiegoś autorskiego to możesz się skontaktować z @mikigal który za odpowiednią ceną napisze ci dobry plugin/y. Pozdrawiam.

Opublikowano
1 godzinę temu, damianq20 napisał:

tia a on cie skasuje za 100 PLN za wątpliwej jakości plugin który "dziala" , tak jak gby było to wielkie osiągnięcie

Kupowałeś coś u niego? Dlaczego wątpliwej jakości? Ja jak najbardziej mogę polecić, jeżeli uważasz inaczej to podaj argumenty,dowody.

Opublikowano

ja nie bo i po co skoro sam potrafię co nieco ,ale ktoś dla kogo pisałem pluginy już tak :L 50PLN za plugin z ~50 linijkami kodu , i do tego bardzo ale to bardzo ubogi , a chciał jeszcze opchnąć inny za 100 PLN niewiele lepszy zapewne. no dobra z importami to może było ze 100 linijek , ale i tak niewarte ceny. a wracajac do tematu: bo nic o tym nie napisalem

możesz pokusić sie o slimeFun posiada wiele bajerów , furniturelib + dicefurniture mebelki < jak masz checi i czas mozesz dodac quester < zajebiste questy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...