Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3,5tys moze byc okazja z olx

robby1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam komputerka do 3,5 tys zależało by mi na dobrej używce nawet. szukam osoby zależy mi na czasie w sobotę wyjeżdżam i najlepiej bym chciał to juz dzis zamówić lub jutro proszę o pomoc 

znalazlem https://www.olx.pl/i2/oferta/mocny-pc-i7-16gb-gtx-970-4gb-CID99-IDqTQD1.html?ref[0][ajax]=1&ref[0][action]=myaccount&ref[0][method]=answers&ref[1][path][0]=4515969481&ref[1][params][ref][0][ajax]=1&ref[1][params][ref][0][action]=myaccount&ref[1][params][ref][0][method]=answers&ref[1][ajax]=1&ref[1][action]=myaccount&ref[1][method]=answer

taki zestaw wychodzi ponad 4 k jest okazja bo liczyłem gosc ma wszystko na gwarancji proszę o pomoc czy o brać lub o rady zależy mi na czasie 

Opublikowano

W sumie czesci jeszcze na gwarancji to nie jest tak zle ale mimo wszystko nie dalbym tyle za to, chociaz gdyby mial lepsze GPU to bylby potworem. Za taki hajs mozesz miec NOWY komputer na ryzen 5 1600 + gtx 1060 6gb, nawet nie patrz na porownania procesorow tych lub podobnych, bu robote tu zrobi karta graficzna ;)

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...