Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|Fanatic MU X100 Server | S6E3 IGCN | Stable | Grand Open 13.01.2018 |

Badi1990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema ja nie moge wbic wyskakuje mi         cannot find MSVCP100.DLL PLEAS REINSTAL THIS APLICATION ??wtf ?

zainstalowalem ten visual cc++2010  teraz sie odpala ale po wpisaniu loginu i hasla clijent sie zacina i nie wchodzi do robienia postaci jakies pomysly ?

moge wbic tylko na ten 2 subb ;/ a i gm czemu startujesz server jak w domu cie nie ma :D

Opublikowano

Witam wbijalem na swoje konto i na 1 subie  niewpuszcza na 2 tak ale wszystkie postacie poblokowane-sadzilem ze je poprostu usuniesz :( no nic a wiec niezagram przynajmniej narazie ale bede czytal co piszecie o servie ^^   pozdrawiam all milej gry

Opublikowano
44 minuty temu, banshee50 napisał:

siema ja nie moge wbic wyskakuje mi         cannot find MSVCP100.DLL PLEAS REINSTAL THIS APLICATION ??wtf ?

zainstalowalem ten visual cc++2010  teraz sie odpala ale po wpisaniu loginu i hasla clijent sie zacina i nie wchodzi do robienia postaci jakies pomysly ?

moge wbic tylko na ten 2 subb ;/ a i gm czemu startujesz server jak w domu cie nie ma :D

Nadal masz ten problem czy już działa  , jak tak napisz do mnie na pw 

A serwer uruchomiłem przez telefon 

18 minut temu, makumbaxxx napisał:

Witam wbijalem na swoje konto i na 1 subie  niewpuszcza na 2 tak ale wszystkie postacie poblokowane-sadzilem ze je poprostu usuniesz :( no nic a wiec niezagram przynajmniej narazie ale bede czytal co piszecie o servie ^^   pozdrawiam all milej gry

Jak możesz odpisz na pw , sprawdzimy ten problem 

Opublikowano
13 minut temu, rodzynwwk napisał:

Gdzie tam jest  jakis shop dla  DL?  bo  wszystkie  sa tylko nie dla niego

w lorenci wyjście na pajączki jest sklep 

W razie pytań problemów proszę pisać no forum serwera postaram się pomoc każdemu 

Opublikowano
1 godzinę temu, banshee50 napisał:

:D

wbijajcie smialo. kazdy ma szanse. tu nie ma exp boostow :D

Opublikowano

1. Jeżeli zauważysz publikację niedziałającego już serwera to zgłoś to moderatorowi przez raport

2. W prezentacji można prowadzić dyskusję dot. serwera, lecz posty typu "zagram, fajny serwer" "aż X online! zapraszamy" "zapraszamy, wszystko działa bez zarzutów" są traktowane jako spam i będą karane

3. Wyrażanie opinii na temat serwera bez uzasadanienia skutkuje nałożeniem kary w postaci ostrzezeń

4. Publikację może odświeżać jedynie autor tematu

hahaha
Opublikowano
25 minut temu, gosienka183 napisał:

Spoczko sie gra expa dajcie z 200 wiecej Pozdro.

:zaczepka:

Miło mi to czytać ale exp zostaje bez zmian , o to chodzi żeby resy nie leciały jak woda

w razie pytań czy problemów proszę pisac na forum serwera 

www.fanaticmu.pl/forum

Opublikowano
37 minut temu, makumbaxxx napisał:

Ja zakonczylem gre na tym servie ----moze kiedys moze gdzies ----bb all

ADMIN czekalem na dpowiedz ktora dalem na priv---olales

Nie olalem cie tylko nie było mnie jeszcze w domu dzisiaj wracam to zobaczę 

Opublikowano

Przeszukałem cala bazę i nigdzie nie znalazłem twoich postaci . Zastanawia mnie tylko dlaczego tylko tobie się tak działo.  Jeśli chcesz grać napisz do mnie na pw zrekompensuje ci to 

Zapraszam na serwer 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...