Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje Twój serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, przybyłeś tutaj zapewne dlatego że skusił Cię tytuł posta a masz fajny projekt lecz brakuje Ci finansów, teraz to już prawie koniec Twojego problemu, wystarczy że napiszesz do mnie na prywatnej wiadomości w której opiszesz mi:

- coś o sobie (chce poznać osobę współpracującą)

- projekt (ogólny typ serwera, co masz zrobione, co Ci brakuje, kiedy możesz startować, mile widziane jakieś ss)

- ekipa (ile osób, jakie posady)

Wymagam:

- dojrzałość 

- zaangażowanie

- konkretne podejmowanie decyzji

- miłą współprace

Oferuje:

- Pomoc przy serwerze, stronie, teamspeaku

- Serwer jak na razie na początek coś co uciągnie 100/200 osób przy dobrej konfiguracji

- Przy dobrym projekcie również serwer teamspeak 3

- Miłą atmosferę 

- i wiele, wiele innych, do obgadania prywatnie ;)

• Biter. zmienił(a) tytuł na Zasponsoruje Twój serwer
Opublikowano
Dnia 29.12.2017 o 20:38, MlOdy1922 napisał:

- Serwer jak na razie na początek coś co uciągnie 100/200 osób przy dobrej konfiguracji

1. Wspominasz o serwerze

Dnia 29.12.2017 o 20:38, MlOdy1922 napisał:

- Przy dobrym projekcie również serwer teamspeak 3

2. Mówisz że przy dobrym projekcie również ts3.
3. Na czym ma stać serwer? Jeżeli masz zamiar wykupywać hosting'i to raczej ludzi to nie zachęci, a jeżeli vps/serwer dedykowany to dlaczego przy "średnim" lub "słabym" projekcie nie skorzystać z ts3, jeżeli można go postawić za darmo na vps. Wiadomo, licencja ale bez niej też jakoś można jakoś żyć... Za darmo na VPS można bez skorzystać z licencji na 32 sloty. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie rozumiem teraz twojego postu, nabijasz sobie czy jak? Osoba zainteresowana odezwie się na priv i odpowiem na jego pytania a on na moje. Niestety taki jest świat że każdemu coś będzie brakować więc nie jestem w stanie wszystkiego napisać. Nie nie proponuje vps, tylko zwykły serwer. 

Opublikowano

Pytam z ciekawości, zwykły serwer co to znaczy? VPS jest nadludzki? Zwykły serwer to hosting,VPS czy dedyk?

Opublikowano

Serwer to serwer, dedyk to dedyk, vps to vps wystarczy nie kiedy ruszyc mózgiem i nie robic z siebie cebuli polskiego Internetu. 

Napisalem, że nie vps tylko zwykły serwer. Mózg troszke :)

Opublikowano
4 godziny temu, MlOdy1922 napisał:

Serwer to serwer, dedyk to dedyk, vps to vps wystarczy nie kiedy ruszyc mózgiem i nie robic z siebie cebuli polskiego Internetu. 

Napisalem, że nie vps tylko zwykły serwer. Mózg troszke :)

Mózg troszke... Gościu to ty w tym momencie go nie używasz lub nie wiesz czegoś a i tak piszesz... Jeżeli kupujesz serwer na hostingu to też jest to VPS tylko dzieli się na kilka serwerów, dlatego pytam się czy hosting czy zwykły vps/serwer dedykowany a ty mi wyjeżdżasz o mózgu chociaż i piszesz "Serwer to serwer" XDDD Nie polecam, po tym co osoba pisze można się domyśleć że nie zna się na rzeczy. Pozdrawiam.

Opublikowano

Japierdole. Czlowieku Ty jestes jakis chory, nie jestes zainteresowany danym tematem to sie nie wypowiadaj i nie nabijaj postu. 

Kazdy czlowiek rozroznia serwer zwykly od vps czy dedyka. Skoncz nabijac posty. Elo

Opublikowano
1 godzinę temu, MlOdy1922 napisał:

Japierdole. Czlowieku Ty jestes jakis chory, nie jestes zainteresowany danym tematem to sie nie wypowiadaj i nie nabijaj postu. 

Kazdy czlowiek rozroznia serwer zwykly od vps czy dedyka. Skoncz nabijac posty. Elo

Gościu po 1 kultury trochę i szacunku bo takim zachowaniem robisz sobie anty-reklamę. "Kazdy czlowiek rozroznia serwer zwykly od vps czy dedyka" GOSCIU serwer hostingowy to też VPS tylko udostępniany dla kilku serwerów, jeżeli zakupisze serwer na enderchescie 300 mb na 3 sloty (Przykład) TO TEŻ JEST VPS tylko hosting rozdziela go na serwery... Skończ nabijać posty? Ja przynajmniej piszę coś wartościowego, i nie piszę bzdur "Każdy czlowiek rozroznia serwer zwykly od vps czy dedyka". Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Według Twojego toku myślenia powinienem napisac ze oferuje vps 100 slotowego, hahahha łeb zjebany. 

Skad wiesz ze hosting ma vps a nie dedyk ? SKOŃCZ chłopcze swe mądrości bo nie swiecisz a tak Ci sie chyba wydaje

Opublikowano
17 godzin temu, MlOdy1922 napisał:

Według Twojego toku myślenia powinienem napisac ze oferuje vps 100 slotowego, hahahha łeb zjebany. 

Skad wiesz ze hosting ma vps a nie dedyk ? SKOŃCZ chłopcze swe mądrości bo nie swiecisz a tak Ci sie chyba wydaje

Gościu ty serio nie wypowiadaj się już bo żal czytać... GDZIE JA NAPISAŁEM że masz napisać ile slotowy oferujesz VPS. Pierw piszesz że serwer to serwer a potem że coś ci wmawiam. Wyjaśnię ci pojęcia Serwer Dedykowany- Używany przez 1 serwer/1 osobę. VPS- Podzielony serwer dedykowany na kilka os/serwerów 1 serwer vps przypada na 1 os. Serwer Hostingowy- VPS podzielone na kilka os. Także nie polecam, kompletnie osoba się na tym nie zna...

Opublikowano

Wiesz co chlopcze? Skoncz swoje madrosci tutaj bo sobie nie życzę bys mi tutaj spamowal, znam sie na tyle ile potrzebuje, to osoba współpracująca ma sie dobrze znac a nie ja. 

Tak sie składa ze zglosilo sie juz 5 osob tak ze wiesz- twoja antyreklama na marne. 

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć jakie parametry oferujesz pod serwer, oraz czy umowa wchodzi tutaj w grę.

Opublikowano
2 godziny temu, MlOdy1922 napisał:

Wiesz co chlopcze? Skoncz swoje madrosci tutaj bo sobie nie życzę bys mi tutaj spamowal, znam sie na tyle ile potrzebuje, to osoba współpracująca ma sie dobrze znac a nie ja. 

Tak sie składa ze zglosilo sie juz 5 osob tak ze wiesz- twoja antyreklama na marne. 

Wiadomo że ktoś się zgłosi, nieważne czy byś wyzywał ludzi czy coś innego to słowo "sponsor" przyciąga ludzi. Ty też powinieneś się znać, a pisząc serwer to serwer,vps to vps wykazujesz się niskim poziomem. Jednakże tak jak napisałeś "antyreklama na marne" bowiem tak jak wyżej wspomiałem, tak jest. Jednakże życzę miłego dnia, jeżeli napisałem coś złego co cię uraziło to wybacz. Na przyszłość trochę więcej kultury, i jeżeli coś się robi to powinno się tym interesować i wiedzieć co to vps a co to serwer dedykowany. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...