Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer sam się restartuje po czym wyskakuje błąd

kenqu45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników forum, jakoś od 3 dni borykam się z problemem samego wyłączenia się komputera mianowicie podczas oglądania youtube, przeglądania facebooka, grania w jakąś gre komputer sam potrafi się wyłączyć po czym pokazuje się blue screen a na nim napisane jest tak: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

Na początku myślałem że to jednorazowy wybryk lecz problem nie ustępuje i praktycznie codziennie go widzę po 3-4 razy, na dole napiszę co w ostatnim czasie robiłem z komputerem.

- Wyczyściłem jego wnętrze z kurzu, nałożyłem nową paste na procka jak i kartę graficzną

- raz odłączyli mi prąd po czym komputer od razu się wyłączył (wiadomo, lecz czy to nie spowodowało jakiś uszkodzeń?)

- zrobiłem format

- próbowałem podkręcić procka lecz zrobiłem coś nie tak, lecz komputer działa normalnie gram normalnie w gry na full detalach, następnie po nie udanej próbie przywróciłem ustawienia UEFI

specyfikacja PC: 

GPU: Radeon R7 250

CPU: AMD Phenom II X4 965 BE

RAM 8 GB

PŁYTA: ASROCK 970 PRO3

ZASILACZ: CORSAIR XC500

26103028_171280876698283_810541731_n.jpg

26135354_171280873364950_1625695743_n.jpg

• Aive zmienił(a) tytuł na Komputer sam się restartuje po czym wyskakuje błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...