Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin odpala się normalnie a pozniej lag

l00k3r0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z metinem  , otóż gdy odpalam go normalnie wszystko działa do czasu gdy nie ładuje się intro gameforge ,wtedy łapie lag i nic nie da się zrobić nawet na ekranie , pozostaje tylko restart kompa. Co może być tego przyczyną nawet w supporcie nie pomagają ;/.

PS. Sterowniki od karty graficznej najnowsze.

Reinstall nie pomaga.

Wszystko co było polecane na stronie tez pobralem i nie przynosi skutku.

Opublikowano

Mam prawie to samo, ale grać gram normalnie. Od czasu do czasu tak mi crashuje gdy chce wyłączyć metina, albo włączyć nagrywanie. Pojebana sprawa, ale już się do tego przyzwyczaiłem w sumie i tak już nie gram tam ale na prawdę wkurzało to mega. Pomijam już boty, to że gm nic nie robi albo to że gameforge tylko item-shop chce by ludzie kupowali. Ale to było już przesadą dlatego skończyłem grę po roku wkurzania się, nie ma co się wkurzać po prostu polski metin globalny upada. Osobiście stwierdzam że prywatne serwery są lepsze nawet te kotlety od pl'a 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...